Mercedes ok qualy, cursa ko

2012-03-24 07:10

Nico Rosberg ha fet un temps increible, tot i que en cursa no van tan bé com en temps de classificació.

Anem a veure el nostre analisis equip per equip:

La tercera sessió de Lliures ha començat amb la pista mullada sobretot al tercer sector, cosa que ha fet que els pilots haguin fet la volta de reconeixament amb cinturato.

Red Bull

Ha mostrat les cartes, demostrant que amb temps de cursa i de classificació el Red Bull és més ràpid que el Mclaren. La emoció està servida.

Mclaren

Hamilton ha fet una sortida de pista, despres d'una birolla. A més sembla qué en simulació de Classificació no han destacat.

Ferrari

Proves per millorar el cotxe, i proves de classificació, això és el que han fet durant els lliures.

Mercedes

Han anat fent voltes, i hem comprovat, com ja sabiem, que desgasten molt els pneumàtics, i ara hem vist que tenen problemes de frens, perquè tan Schumi com Rosberg, han fet moltes passades de frenada. Rosberg ha fet un temps increible; la classificació estarà molt però que molt ajustada.

Lotus F1

S'han mostrat molt ràpids en temps de cursa, al igual que Mclaren i Red Bull, són els equips punter per a la cursa.

Force India

Han realizat unes simulacions de cursa amb el pneumàtic dur. I sembla ser que un dels seus pilots pot quedar-se eliminat a la Q1.

Sauber

Sessió bastant cmpleta per a ells, han fet simulació de Cursa amb els pneumàtics durs, i de classificació amb els mitjans.

Toro Rosso

S'han mantingut silenciosos, no com ahir que estaven els primers. Segurament es quedaran a les portes de la Q3 o se'l hauran de guanyat amb els Willams.

Williams

Bruno Senna ha fet una simulació amb els pneumàtics durs. A més a més els dos cotxes han estat entre els 5 primers gairebé tota la sessió. Williams podriem dir que es el 5é millor equip o el 4rt perquè Mercedes desgasta molt els pneumàtics.

Caterham

Els caterham com sempre estan entre els normals i els dolents, la seva posició doncs està clara.

HRT

De la Rosa ha tingut problemes des del inici, un problema electronic no li deixa fer la volta de reconeixament, tot i qué s'ha resolt amb rapidesa. I de la Rosa a rodat amb temps molt semblants als de Timo Glock això vol dir que l'HRT és bo. Això significa que com a xassís el millor es HRT, ara que ja tenen DRS el HRT va molt milor i ha fet una important millora.

Marussia

Charles Pic ha fet alguna sortida de pista. Glock i sobretot Pic han rodat amb temps lents, però els de Pic han sigut bastant lents gairebé sempre anava últim.