We don't miss anything!


Mercedes intenta fer el rècord al Circuit de Catalunya

2013-05-03 12:43

Escrit per: Òscar Daniel

Foto: @MercedesAMGF1

L'equip Mercedes sembla haver començat la temporada amb un bon rendiment a una volta, però un ritme de cursa força fluix, tal i com ha fet ja en altres temporades. El principal problema del cotxe és l'excessiu desgast dels pneumàtics. No obstant, a l’equip es mostren molt confiats i afirmen que saben on els cal millorar i s’estan esforçant al màxim per acabar amb els seus punts febles. A més, a la pretemporada a Montmeló, Nico Rosberg va marcar el millor temps global (1:20.130), a menys dues dècimes del rècord de pole position fet per Mark Webber l’any 2010 (1:19.995). Si a això li sumem que Mercedes s’ha endut les dues últimes ‘poles’, sembla clar que aquest any Mercedes és un clar candidat a sortir des de la primera línia al primer gran premi europeu de la temporada.

 

Nico Rosberg: “Sabem que el cotxe va funcionar molt bé al Circuit de Catalunya als tests de pretemporada, així doncs espero que podem fer un cap de setmana competitiu. Tot i així, haurem d’esperar i veure com és el nostre ritme en comparació amb els altres.”

“Serà un cap de setmana molt interessant i un cop veiem com és el rendiment de tothom a Barcelona, tindrem una idea de com pintarà la resta de la temporada.”

 

Lewis Hamilton: “Em estat esperonats pels resultats que hem obtingut a l’inici de l’any i arribar amb dos terceres posicions i dos cinquenes es sent com un veritable assoliment. Ara em sento molt còmode sobre el cotxe i sabem a quines àrees necessitem millorar."

“Hem completat la major part de tests de pretemporada en aquest circuit. Aquest cap de setmana hauria de ser un bon indicador del progrés que hem fet des de llavors.”

 

Toto Wolff: “En aquestes dues setmanes hem treballat molt dur. Hem centrat els nostres esforços en finalitzar el nostre paquet de millores per España i entendre la falta de competitivitat a la cursa de Bahrain

“A Barcelona, a part de les noves evolucions programades, provarem algunes solucions de cara a millorar la nostra gestió dels pneumàtics. El nostre objectiu és millorar el ritme el Diumenge, per igualar els resultats que hem obtingut el dissabte els dos grans premis anteriors”.

—————

Retorna