We don't miss anything!


McKee s'adjudica una treballada victòria a Nürburgring

2013-07-07 11:11

Quarta cursa del campionat, segona a Nürburgring tranquil·la, dominada pel pilot britànic McKee que ha fet una molt bona sortida acompanyada de l’avançament a Sims. 

Per: Gerard Rius Riu

Preview

La sortida, ha estat moguda a les primeres posicions on destaquen, a la primera posició, l’avançament de McKee sobre Sims, que sortia primer. També hi ha hagut acció al tercer i quart lloc on Yelloly ha passat a Sainz robant-li el tercer lloc.

Regalia, guanyador de la primera cursa de Nürburgring, ha tingut un problema mecànic a la volta de formació que l’ha fet sortir del box així trencant les seves esperances d’endur-se la victòria. Ha finalitzat la cursa fora de la zona de punts cosa que el desafavoreix per la lluita pel mundial on és segon darrere de Ellinas, que avui ha obert forat a la classificació.

Hi ha hagut moltes lluites interessants al grup capdavanter de la cursa, per la primera posició on hi havia McKee i Sims, per la tercera entre Yelloly i Williamson... Però al final no s’han pogut veure avançaments en aquestes posicions respectivament.

Al final, la cursa se l’ha emportat el jove bitànic McKee que ha fet una brillant cursa col·locant-se primer des de l’inici. El podi l’han completat, en el segon graó, Sims i en el tercer Yelloly. Quart ha estat Williamson seguit de Sainz que avui no ha fet un bon paper.

La classificació del mundial després de Nürburgring no ha canviat en les primeres posicions que són: Ellinas, surt líder guanyant distància sobre el segon i el tercer classificat, segon Regalia, que a causa de problemes tècnics no ha puntuat, i tercer el jove Korjus, que sortia vintè i tampoc no ha pogut putuar.  

—————

Retorna