Mattiaci pensava que era broma

2014-04-19 16:38

El nou director de Scuderia Ferrari, Marco Mattiaci, va declarar que pensava que era una broma quan li van oferir el lloc de Team Principal de l’escuderia italiana.

Per: Jordi Ferrer

Marco Mattiaci es nombrat director de Scuderia Ferrari rere la dimissió de Stefano Domenicali. Fins ara, Mattiaci era el president de Ferrari al nord d’Amèrica però abans de treballar com a CEO, va passar per marques com Jaguar i gràcies als seu extraordinari currículum, Ferrari li va contractar per a que augmentés la venta en determinats llocs arreu del món. Per això, tant Montezemolo com Domenicali han arribat a la decisió de comptar amb els serveis de Mattiaci per sumar-hi una lleu milloria a l’escuderia italiana.  

 

El mateix Domenicali va reunir a principis d’aquesta setmana a tot l’equip per nombrar director de Ferrari a Mattiaci, que en un principi pensava que es tractava d’una broma; “Vaig rebre una trucada a les 5:58 del matí de divendres i el president Montezemolo estava parlant per telèfon i em va dir ‘aquesta es la meva idea’ “ declarà als mitjans de comunicació. Durant el principi de la trucada telefònica, començà a comprendre que anava de veritat; “... al segon o tercer minut de la discussió vaig comprendre que parlava de veritat” digué. Poques hores més tard va arribar a Maranello.

 

Segons ell mateix diu, es un home que sempre està motivat i afronta els problemes amb molt d’optimisme. En Ferrari creuen que es un punt vital per motivar a l’equip i donar un cotxe competitiu. Ell vol guanyar amb Ferrari i Alonso, aquest últim dient que el nou director d’equip necessita una mica de temps per a obtindre els resultats. Mattiaci vol estar a l’altura dels Mercedes i Red Bull.

 

Fins fa poc, Mattiaci era el president de Ferrari al nord d’Amèrica i Scuderia Ferrari li ha nombrat director d’equip per fer canvis cap al camí correcte i poder lluitar per al campionat. Res més començar a la Xina amb Ferrari, Alonso ha aconseguit la millor crono en la FP1.