We don't miss anything!


Matthieu Vaxiviere l'home a batre

2013-05-29 06:30

Amb la seva única disposició, història i ambient, Spa-Francorchamps és un circuit que agrada als pilots, als equips i als fans. El traçat belga que acollirà la següent ronda de les World Series by Renault aquest cap de setmana, és un dels llocs importants de la temporada de les WSR, amb la participació de quatre campionats organitzats per Renault Sport Tecnologies.  Pel que promet ser un esdeveniment força interessant.

per: Arnau Viñals Vendrell

Bèlgica ha estat dels primers països amb una cita a les World Series by Renault, amb la seva cita al 2005 al circuit de Zolder.

Per primer cop aquest any les quatre categories del ventall de les WSR, amb la Formula Renault 3.5 Series, Eurocup Formula Renault 2.0, Eurocup Megane Trophy i l’Eurocup Clio compartiran l’acció de la pista amb altres atraccions per els convidats. La principal atracció, els dos pilots de Fórmula 1, el suïs Sebastien Buemi que pilotarà un Infiniti Red Bull Racing i el holandès, Giedo Van der Garde, campió de la Formula Renault 3.5 el 2008, que portarà un Caterham F1.

Per altre banda, el món dels aficionats de les curses podrà descobrir el Renault Village, el Túnel del Temps, on els visitants faran una visita a l’història de Renault, i l’Alpine, la pista, els Clio i les zones de temàtica del ralli en un viatge en el passat, el present i el Futur. El pàdoc de Fórmula 1, la zona infantil, completant-ho amb unes lliçons de seguretat a la feina, que estarà ubicat justament al costat de l’exposició de cotxes elèctrics de Renault. Amb un pàdoc molt esportiu, Renault Sport i Michelin afegeixen els simuladors i el repte de realitzar un pit stop.

Eurocup Formula Renault 2.0: Prèvia a Bèlgica

Matthieu Vaxiviere (Tech 1 Racing) després d’un inici de campionat perfecte a Motorland Aragon, encapçala la classificació, i és l’home a superar aquest cap de setmana.

El francès té darrere d’ell en el campionat a Esteban Ocon (ART Junior Team) i Egor Orudzhev (Tech 1 Racing), que van aconseguir un podi a Espanya i tenen 26 i 24 punts en el campionat, respectivament.

Seguint amb altres candidats al títol, el duet de britànic amb Jake Dennis (Fortec Motorsports) i Oliver Rowland (Manor MP Motorsport),  el colombià, Oscar Tunjo (Josef Kaufmann Racing) i el francès  Pierre Gasly (Tech 1 Racing) i William Vermont (ARTA Engineering)que intentaran aconseguir un bon grapat de punts a Bèlgica.

Amb l’absència d’un esdeveniment holandès, Spa és el cap de setmana més proper per pilots com Steijn Schothorst (Josef Kaufmann Racing) i Nyck de Vries (Koiranen GP), amb Luca Ghiotto (Prema Powerteam) que intentarà mantindre’s en la seva excel·lent línia de pilotatge després de guanyar el trofeu del Gran Premi de Pau, fa uns dies.

Amb 42 participants aquest cap de setmana, amb algun convidat inclòs, el líder de la Formula Renault 2.0 ALPS, Antonio Fuoco (Prema Powerteam) d’Itàlia. 

—————

Retorna