We don't miss anything!


Matias Laine també correrà amb Strakka Racing el 2014

2014-01-20 15:56

 

Comunicat de Premsa traduit per: Andreu Rius i Riu

Matias Laine va dir al respecte: "Estic molt entusiasmat amb la propera temporada. Vaig aprendre molt l'any passat amb Strakka Racing i crec que un any més amb l'equip va a ajudar-me a posar el coneixement i l'experiència que he adquirit el 2013 al meu favor el 2014."

 

Mike Henderson, Team Manager i enginyer en cap de les World Series by Renault de l'equip, va dir: "És fantàstic que tant el Will com Matias continuïn treballant amb Strakka per a la temporada, que té grans relacions ja establertes amb tot l'equip. Vam tenir una molt bona temporada el 2013, amb 15 top 10 acabats i amb el sisè lloc assegurat en el campionat de l'equip per sobre del Lotus. Amb vista a aquesta temporada, crec que la combinació d'un motor sense canviar de línia i un cotxe ràpid ens col·loca en una posició prometedora per desafiar els conductors i equips del campionat".

 

El gerent d'operacions a Strakka, Dan Walmsley, declara: "L'equip va dominar durant la prova de final de temporada al Circuit de MotorLand Aragón. Tenim molt a esperar l'any 2014 amb aquests conductors experts, i un experimentat equip darrere d'ells".

 

—————

Retorna