We don't miss anything!


Massa i De la Rosa, encarregats d'estrenar el nou Ferrari a Jerez

2013-01-24 19:36

Escrit per: Ramon López Garrido

L'espera s'està fent llarga, però queda molt poc per poder tornar a sentir els motors de la Fórmula 1 a un circuit. Serà a Jerez de la Frontera on comencin els test de la pretemporada 2013, del dia 5 al 8 de febrer. De mica en mica els equips van confirmant els pilots que pilotaran els monoplaces durant aquests dies; Ferrari ho ha fet aquesta tarda deixant sorpresa a molta gent, ja que ha anunciat que Fernando Alonso no serà als test de Jerez.

 

Seran doncs Felipe Massa i Pedro de la Rosa, recentment contractat per l'Scuderia com a pilot de proves, els qui faran rodar per primera vegada el cotxe a pista. El brasileny ho farà els tres primers dies, mentre que Pedro pilotarà durant el darrer dia.

 

Alonso continuarà amb la seva preparació física de cara al nou Campionat de Fórmula 1 abans de pujar al Ferrari els dies 19, 20 i 21 de febrer al Circuit de Catalunya, mentre que Massa ho farà el dia 22. Per últim, els dos pilots titulars de Ferrari es combinaran els quatre últims dies de test a Montmeló, del 28 de febrer al 3 de març.

—————

Retorna