We don't miss anything!


Marvin Kirchhofer completa l'alineació d'ART

2014-03-07 16:12

L'equip ART de GP3 ha anunciart aquest matí el fitxatge de Marvin Kirchhofer, amb qui completen la seva alineació de pilots per a la temporada 2014. 

Per: Sofia Tera i Eric Calduch

Marvin Kirchhofer es va proclamar campió de la ADAC Formel Màsters al 2012, aconseguint nou victòries en 23 curses i amb un total de 16 podis. L'any anterior va aconseguir el títol de la copa ATS de Fórmula 3 alemanya, amb 13 victòries en 26 curses i finalitzant al podi en totes les proves excepte una d'elles. Amb només 19 anys, l'alemany s'ha consolidat com un dels millors talents de la seva generació.

El pilot va comentar: "És un gran plaer competir a la GP3 i unir-me a ART Grand Prix. Estic desitjant que comenci aquest desafiament, el qual és el més gran de la meva trajectòria fins ara. Per mi, ART és un dels millors equips de la graella, tal i com testimonien els seus resultats. Serà emocionant créixer amb aquest equip i saber que em donaran el major suport possible, i aquesta és una de les claus per a una bona adaptació. És molt d'hora per marcar-me un objectiu. El meu primer test a Abu Dhabi va estar bé: la velocitat hi era i vam ser consistents, però he d'esperar als tests d'hivern per saber on som i què esperar de la meva primera temporada a la categoria".

Frederic Vasseur, cap d'equip d'ART, ha manifestat: "Marvin és un pilot ràpid i intel·ligent que harmoniosament completa el trio d'ART a la GP3. Els seus resultats són molt bons i l'ambició d'ART és acompanyar-lo durant la seva primera temporada i assegurar-nos que el seu talent brilli tant en GP3 com ho va fer en fórmules anteriors, on ha estat campió els dos últims anys".

ART completa amb Kirchhofer la seva alineació de pilots i al costat d'Alex Fontana i Dino Zamparelli lluitaran pels títols de pilots i constructor durant aquest 2014, havent aconseguit aquest últim durant els quatre anys d'existència de la categoria -com ART i Lotus -.

 

—————

Retorna