We don't miss anything!


Martsenko confirmat a Comtec

2014-02-12 17:58

Després de pilotar al costat de Pons Racing l'any passat, Nikolay Martsenko s'uneix a Comtec per disputar aquesta temporada 2014.

Per: Andreu Rius i Riu

El pilot rus amb experiència a la Fórmula Renault 3.5 confirma estar una temporada més a la categoria reina de les WSR:

"Estic encantat de ser un pilot de Comtec Racing per a la temporada de la Fórmula Renault 3.5," va dir el jove de 20 anys, que provar un FR 3.5 i un GP2 a finals de 2013.

"El 2014, vaig passar el tercer any consecutiu en aquest campionat competitiu, on els conductors joves tenen tot el que necessiten per desenvolupar les seves competències professionals.

"En temporada baixa, vaig parlar amb molts equips de la FR 3.5 i vaig optar per Comtec Racing. El meu objectiu és entrar en els cinc primers aquesta temporada. Faré tot el possible per complir amb aquest repte i donar el següent pas en la meva carrera".

 

Pierre Moncheur cap de Comtec va afegir: "En Nikolay és una excel·lent adquisició per al nostre equip. En les proves va demostrar una gran velocitat i ara, basant-se en l'experiència de dos anys en la Fórmula Renault 3.5, és aquí amb Comtec per donar el següent pas cap endavant".

 

El director de l'equip Phil Blow va comentar: “Estem encantats de donar la benvinguda de Nikolay a l'equip. Durant molt de temps hem seguit el seu curs, i ens va impressionar sobretot en les proves després del final de la temporada, en què es va mantenir estable entre els cinc primers."

"Tenim confiança en les seves capacitats i potencial, de manera que ens complau en oferir un lloc al volant d'un dels nostres vehicles per tal de lluitar per guanyar carreres, i en última instància pel títol el 2014."

 

Amb això, Martsenko, és el primer pilot confirmat per Comtec Racing. Tenen molta confiança en ell i creuen que poden arribar molt lluny tot i que només ha fet un Top 5 en el que porta a les 3.5.

El fitxatge, completa ia gairebé la meitat de la graella per la temporada que ve i Formula Ràpida com sempre, estarà present en totes les cites del campionat.

 

—————

Retorna