We don't miss anything!


Márquez vs. Rossi, duel del dia. Que en pensen els pilots?

2014-03-23 23:16

Sense cap mena de dubtes, el Gran Premi 2014 de MotoGP de Qatar ha estat impressionant, destacant la duresa de la prova amb només 14 motocicletes acabant la cursa i el duel per la victòria entre Márquez i Rossi. Vegem que en pensen els pilots sobre la lluita d’avui.

Per: Arnau Viñals Vendrell

1r Classificat, Marc Márquez: “Honestament, estic molt content per la victòria perquè,no ho havia previst. Ahir em sentia genial però durant la cursa aquesta era la gran pregunta durant les últimes voltes. Cap al final he mirat d’escapar-me, la lluita amb en Valentino ha estat molt gran! He gaudit un munt! Ens hem avançat dues o tres vegades en una volta, però des de l’any passat que no tenia una lluita amb en Valentino i l’any passat, ell va guanyar. Ho hem aconseguit i espero més lluites d’ara en endavant.”

 

2n Classificat, Valentino Rossi: “Sí, ha estat una gran, gran lluita, però he gaudit una mica menys que ell... perquè he finalitzat al seu darrere (Es riu). La meva cursa ha estat molt divertida, he gaudit molt! Perquè amb l’inici de cursa des de la quarta línia no tenia res a perdre, he pres algun risc, amb els avançaments que he fet, que han estat bons. I al capdavant, estava molt i molt content, perquè la moto era bona i tenia el potencial per lluitar amb en Marc. Crec que he tingut varies opcions de victòria però acabar segon, òbviament és un bon resultat. I ara hem de seguir fent això i seguir essent competitius. Adéu!”

 

3r Classificat, Daniel Pedrosa: “És veritat no he començat massa bé. I a la primera volta estava força al fons del grup, però amb les caigudes de les primeres voltes i la caiguda del Bautista,indica que la pista estava en unes condicions difícils. Però sempre es dur córrer aquí i aconseguir el podi està molt bé, i ens hem de quedar en aquestes posicions.”

 

—————

Retorna