Márquez, s’endú els penúltims lliures de MotoGP a Laguna Seca

2013-07-20 20:23

El Marc feia un temps de 1:21,568 que comparant-lo amb els temps que es marcaven ahir ha millorat bastant però encara falta millorar per arribar a el 1:20.554 que va marcar Jorge Lorenzo a la pole de l’any passat. 

Per: Albert Llovera Reig

La pràctica començava amb una notícia d’última hora en el paddock de MotoGP, Dani Pedrosa preferia no sortir a la FP3 com ja va fer ahir a la FP1 a causa de la baixa temperatura de la pista a aquestes hores, per tant, haurà de lluitar a la Q1 per ser repescat per la Q2.

Márquez, Rossi, Bradl, Bautista i Crutchlow completaven el Top 5 d’aquests lliures amb una pista que tot hi que no hi tocava el sol sembla que hi ha un bon “grip” ja que – ha baixat força els temps que es van fer ahir.

Altre vegada qui s’ho prenia amb més calma era Jorge Lorenzo, que sense presses ha sortit quan ja passaven 15 minuts aproximadament des de l’inici de la sessió.

Qui s’està mostrant també força interessat en aquest GP és Alvaro Bautista que ha acabat en les primeres línies als primers lliures i ha acabat 4t en aquests lliures 3.

En l’apartat de les CRT duran aquests lliures i fen un triplet de lliures se l’ha endut Espargaró, novament, que li ha servit el seu temps que va marcar ahir per acabar 9è en la FP3.

Hi ha hagut un parell de caigudes sense conseqüències i un ensurt  per part de Valentino Rossi que s’ha sortit de la traçada però ha pogut salvar la caiguda seguint recte per la grava.