Márquez segueix liderant a València

2013-11-09 10:41

Marc Márquez segueix volant direcció cap al seu primer Títol Mundial de MotoGP. Aquest cop el pilot de Cervera ha liderat els FP3 per davant de les dues Yamaha, de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. A més Marquez ha rebaixat el temps record de Pole. Aleix Espargaró ha estat onzè. 

Per Eric Calduch @calduch3

Marc Márquez ha tornat a dominar uns entrenaments del GP de València. Aquest cop en els FP3, el català ha pogut batre al seu gran rival, Jorge Lorenzo, per més d'una dècima de distancia. Darrere dels dos candidats al Títol, han finalitzat Valentino Rossi i Dani Pedrosa, també molt enganxats, gràcies a la gran igualtat entre Honda i Yamaha. 

La sessió s'ha disputat amb molta tranquilitat, força fred a Xest amb un cel molt tapat, però que no ha impedit el desenvolupament normal dels tercers entrenaments lliures. L'única incidencia que és pot destacar, ha estat per part de Hiroshi Aoyama que ha trencat el motor de la seva FRT. Pel que fa els temps, durant bona part del temps ha estat liderant Dani Pedrosa per davant de Lorenzo i Crutchlow. Al equador de la sessió Rossi i Marquez es posaven darrere de Dani.

Els últims instants han amb molt moviment a pista, tots els pilots intentaven millorar el temps, igual que els dos aspirants al Mundial, que s'intercanviaven el primer lloc en varies ocasions, fins que Marc Marquez ha fet una gran volta, que l'ha deixat en el primer lloc i amb el record del circuit. Darrere de Marquez han finalitzat: Lorenzo, Rossi, Pedrosa, Crutchlow, Bautista, Bradl, Hayden, Dovizioso, Smith i Aleix Espargaró en 11º lloc. 

A les 14:10 començarà l'última qualificació de la temporada 2013 de MotoGP.