We don't miss anything!


Márquez reneix i aconsegueix la pole

2014-03-22 18:54

Marc Márquez, tot i continuar patint el dolor de la seva lesió a la cama , va aconseguir la primera pole position de la temporada al Gran Premi de Qatar .

Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

La Q1 decidir els dos últims pilots que lluitarien per la pole position a la Q2 . Pol Espargaró i Cal Crutchlow van passar el tall marcant els seus temps en el principi de l'entrenament . Nicky Hayden va estar a prop dels dos primers llocs , però va haver de conformar amb la tercera posició de la Q1 . El colombià Yonny Hernández i Mike di Meglio van patir sengles caigudes al llarg de la sessió que no els van permetre marcar temps prou ràpids .

 

Marc Márquez va prendre el liderat de la taula de temps a l'inici de la Q2 . Aleix Espargaró , que havia dominat durant la resta del cap de setmana , va patir una caiguda quan quedaven vuit minuts per al final . Bradley Smith va aconseguir escalar fins a la segona posició i Álvaro Bautista fins a la tercera abans d'acabar els seus primeres tandes de voltes .

 

A tres minuts d'acabar la classificació , els temps van començar a baixar quan els pilots van muntar gomes noves . Bautista va aconseguir el millor temps quan Aleix Espargaró va tornar a patir una caiguda amb la segona moto , el que li va fer finalitzar en novena posició . En l'última volta , Márquez li va prendre el millor temps a Bautista amb un 1:54.507 que li va permetre aconseguir la pole position per només 57 mil · lèsimes . Smith va completar la primera fila de sortida al costat dels dos espanyols d'Honda . Dovizioso , Lorenzo i Pedrosa partiran des de la segona fila .             

           

—————

Retorna