We don't miss anything!


Márquez nou líder de MotoGP

2013-07-14 14:44

Marc Márquez ha guanyat el Gran Premi d’Alemanya de MotoGP, després d’escapar-se fàcilment i la no participació de Lorenzo I Márquez, el de Cervera ara es el nou líder del campionat.

per: Arnau Viñals Vendrell

Dolentíssima la sortida de Marc Márquez que baixava fins la quarta posició, molt diferent de Rossi que es ficava primer tot i que Bradl l’avançaria abans de tancar la volta. Tercer es ficava Aleix Espargaró que tapava una mica a Márquez i atacava a Rossi. Aleix al ser ràpid en el sector 3, 4, es podia defensar bé, però a la volta següent ja si que era avançat per Marc Márquez. També l’avançarien Crutchlow (que atrapava als tres primers), Bautista, Smith i Dovizioso.

Márquez avançava a Rossi i després a Bradl i es ficava líder, i s’escapava gràcies al tap de Bradl sobre Rossi, on finalment l’ha avançat i Rossi ha començat a recuperar la distància respecte el català, tot i que finalment no ho ha aconseguit. Bradl a la volta següent l’avançaria Crutcholw també. Un Crutchlow que lluitaria contra Rossi, i a meitat de cursa, l’aconseguia avançar. Rossi presentava tenir problemes de tracció, ja que Bradl s’apropava altre cop cap a l’italià.

Finalment primer Márquez seguit de Crutchlow, Rossi, Bradl, Bautista, Smith, Dovizioso, Aleix Espargaró, Hayden, Pirro.

—————

Retorna