We don't miss anything!


Márquez no cedeix respecte els oponents

2014-04-11 22:23

Marc Márquez va tornar a dominar la segona sessió d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de les Amèriques amb un temps de 2:03.490, a més d'un segon d'Andrea Dovizioso.

Per: Arnau ViñalsSofía Tera

Al contrari que en la primera sessió, lluïa el sol i les temperatures van ser més altes que al matí. Els pilots oficials d'Honda, Marc Márquez i Dani Pedrosa, van marcar els millors temps en els primers instants de la sessió, seguits per Andrea Dovizioso. L'italià va millorar el seu crono en la següent volta i es va col·locar entre les dues motos de Repsol. Aleix Espargaró va marcar el tercer millor temps moments després.

 

Jorge Lorenzo semblava haver solucionat els problemes del matí i va escalar fins a la tercera plaça, però Márquez va millorar el seu propi temps en vuit dècimes i es va distanciar encara més dels seus rivals. Quan la majoria de pilots van anar a boxes per preparar la segona tanda de voltes, Stefan Bradl es va col·locar segon, a més d'un segon del temps de Márquez.

 

El campió del món no estava encara content i va tornar a millorar el seu temps en tres dècimes en començar la seva tanda. Tot i que es milloraven els temps, ningú podia acostar-se a Márquez.

 

En els últims minuts de la sessió, Valentino Rossi va aconseguir col·locar-se tercer, però va ser desplaçat fins a la quarta posició pel seu compatriota Dovizioso, qui va marcar el segon millor temps, però lluny de Marquez. Finalment Pedrosa va ser tercer, seguit per Andrea Iannone i Rossi.

 

—————

Retorna