We don't miss anything!


Márquez manté el control en els lliures de dissabte

2014-04-12 18:45

Marc Márquez (Repsol Honda Team) ha liderat també la tercera i última sessió d'entrenaments lliures a la pista de Texas. Stefan Bradl, Dani Pedrosa i Andrea Dovizioso escurcen distàncies respecte el català.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Per tercera sessió consecutiva, Marc Márquez ha encapçalat la taula de temps del Gran Premi Red Bull de les Américas i s'apunta com a clar aspirant a repetir la pole position que va aconseguir en la seva visita de l'any passat.

 

El campió del món ha marcat ja en el seu tercer gir un crono en 2.03.4 que l'ha mantingut al capdavant del grup. En els últims minuts de l'entrenament, Bradl i Pedrosa s'han acostat a menys de mig segon, però el lleidatà ha respost llavors amb un gir de 2.03.046 (a escasses mil·lèsimes del rècord absolut) que ha tancat la sessió prèvia a la Q2 que es disputarà més tard, la qual podran seguir en directe per FormulaRapida.net.

 

Stefan Bradl (LCR Honda), que ha millorat ràpidament el seu millor registre d'ahir en algunes dècimes i ha acabat escalant al segon lloc, i Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) que ha estat tercer, se situen com els homes més en forma per intentar disputar-li la pole al de Cervera, una missió en principi àrdua, ja que s'han quedat a 7 i 8 dècimes respectivament.

 

El grup de MotoGP s'estreny encara més en aquesta segona jornada. Al marge de Marc Márquez, entre el segon i el desè classificat hi ha tot just mig segon de separació.

 

Andrea Dovizioso, Bradley Smith, Jorge Lorenzo, Cal Cruthlow, Pol Espargaró i Valentino Rossi integren aquest grup de 10, i tots ells intentaran millorar les seves prestacions a la Q2 que configurarà les quatre primeres línies de la graella. De moment han quedat fora d'ella noms com Álvaro Bautista i Aleix Espargaró, que hauran de lluitar per una plaça a la Q1 que es disputarà prèviament.

 

—————

Retorna