We don't miss anything!


Marquez i Pedrosa imbatibles en els FP2 de Missano

2013-09-13 14:43

Les Honda segueixen al davant en aquesta jornada de lliures a San Marino. Marc Marquez ha tornat ha fer el millor temps per davant de Dani Pedrosa i Valentino Rossi. Aleix Espargaró amb l'ART ha fet un excel·lent cinquè lloc.

Per: Eric Calduch @calduch3

Els FP2 de MotoGP han començat amb tots els pilots a la pista només posar-se el semafor en verd com ja es habitual. En els primers cronos hi havia igualtat amb canvis constants de posició. Les Honda, Yamaha, Bautista, Brdl, Pirro i Espargaró s'intercanviaven les posicions fins que les Honda i les Yamaha han posat la directa situant-se en les quatre primeres posicions. Marquez liderava seguit de Pedrosa, Lorenzo i Rossi. Bautista es mantenia cinquè amb Bradl, Dovizioso, Pirro i Espargaró ocupant les posicions del sis al nou. 

Smith a meitat de sessió es queia fluixment mentre Karel Abraham de Cardion AB tenia una caiguda que li provocava forts dolors, aparentment a l'espatlla o clavicula. En els temps els registres es milloraven però les posicions no variaven massa, i als ultims minuts, amb Rossi a roda de Marquez aconseguia posar-se tercer per davant de Lorenzo. Pedrosa intentava posar-se al capdavant però tot i dos voltes molt rapides és quedava a trenta-tres mil·lessimés del seu company. Més endarrere al final Aleix Espargaró era la sorpresa amb el cinquè lloc per davant de tothom excepte els pilots liders. Darrere Bautista, Pirro també sorpresa, Dovizioso, Bradl, un Crutchlow desaparegut, Iannone, un Hayden molt discret, Petrucci i Smith que acabava catorzè. Hetor Barberà dissetè.

Demà MotoGP torna a les 09:55 amb els FP3. A les 13:30h seràn els FP4 i a les 14:10h començarà la Q1 per culminar la definitiva Q2 sobre les 14:35 que decidirà finalment la graella de sortida per la cursa de diumenge. Veurem si hi ha resposta de Yamaha davant el domini d'Honda.

—————

Retorna