We don't miss anything!


Márquez guanya a Laguna Seca davant Bradl

2013-07-22 00:17

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Marc Márquez ha guanyat amb mà dura a Laguna Seca protagonitzant una vibrant remuntada i amb avançaments impressionants. 

La sortida no ha estat del tot bona per a Márquez ja que sortint des de la segona posició s'ha vist endarrerit fins a la tercera posició per darrere de Rossi i Bradl.

Quan Márquez ha arribat a Valentino Rossi, l'ha avançat a la famosa corba del ''treu suros'' protagonitzant el mateix avançament que va protagonitzar l'Italià a Casey Stoner al 2008, un avançament que ha posat la pell de gallina a més d'un al pàdoc i mur del circuit de Laguna Seca i per descomptat a tots els que erem a casa.

Un cop Marc ha passat a Valentino s'ha anat a per Bradl que s'havia escapat a gairebé 2 segons, en poques voltes ja estava a sobre d'ell i s'ha mantingut a la seva estela durant moltes voltes, a 12 voltes del final, Marc ha decidit avançar Bradl i s'ha escapat confirmant la primera posició.

Per darrere i seguint en la lluita pel mundial, Dani Pedrosa ha acabat cinquè darrere d'Álvaro Bautista i davant de Jorge Lorenzo que ha acabat en sisena plaça. Recordem que els dos corrien lesionats i possiblement infiltrats, per tant gran cursa dels dos que es mantenen en la lluita pel mundial, Dani segon i Jorge tercer a molt pocs punts del líder Marc Márquez.

Álvaro Bautista ha acabat la cursa en quarta posició protagonitzant una gran cursa en el qual se li ha escapat el podi per molt poc, i per que la posició de podi es diu Valentino Rossi, però això no li ha fet tirar la tovallola a Bautista i s'ha mantingut tota la cursa a roda del pilot Italià i just al final era quan més a prop dell estava però finalment no ha pogut ser.

Aleix Espargaró ha hagut d'abandonar a causa d'una caiguda i la carrera de CRT l'ha guanyat Héctor Barberá.

La primera meitat del mundial es tanca amb Marc Márquez com a líder del mundial seguit a 16 punts per Dani Pedrosa després Jorge Lorenzo, Valentino Rossi i Cal Crutchlow

 

—————

Retorna