We don't miss anything!


Márquez es trenca el peroné i no anirà al test de Malàisia

2014-02-20 17:29

El Campió del Món de MotoGP ™ es ​​va lesionar ahir practicant dirt track a Lleida.

En Marc va ser traslladat immediatament a l'Hospital Universitari Quirón Dexeus de Barcelona, ​​on el Dr Xavier Mir va tractar-li una fractura espiroidea al terç distal del peroné dret. Després de realitzar una exploració amb TAC i radiografies, el Dr Mir va confirmar que "no hi ha lesió en els lligaments ni dislocació, per la qual cosa no cal duu a terme una operació. Es preveu un període d'entre 3 i 4 setmanes per a la completa recuperació"
 
Márquez ha començat un procés de rehabilitació amb magnetoteràpia. No podrà recolzar el peu durant 2 setmanes, la qual cosa implica que es perdrà el test programat per a la setmana que ve a Sepang, i probablement el previst del 3 al 5 de març a Phillip Island. S'espera que el pilot estigui plenament recuperat per a la primera cursa de la temporada a Qatar el 23 de març.
 
Marc Márquez: "Ha estat un accident molt desafortunat que li podria haver passat a qualsevol en qualsevol moment. Em van portar directament a l'hospital i allà el Dr Mir m'ha tractat. Per sort no hi ha lesions en els lligaments i sembla que és una fractura neta"

 

—————

Retorna