Marquez domina, Pedrosa i Lorenzo es reserven

2013-07-20 23:40

En l'última sessió lliure abans de la sessió de classificació, Marc Marquez s'ha imposat clarament, per davant de Bradl i Crutchlow. Pedrosa i Lorenzo, s'han provat abans de la sessió de classificació, aconseguint la 5a i la 6a posició respectivament. Aleix Espargaró ha caigut a l'entrada del “llevataps” i ha acabat l'entrenament abans del previst.

per: Manel Ferriol Garrido

Marc Marquez afronta la sessió de classificació amb tots els numeros d'aconseguir la pole position. Als primers minuts de la sessió semblava que Cal Crutchlow li discutia el domini al de Cervera, però una caiguda al tercer revolt ha acabat amb l'entrenament del britànic. Després d'això Marc Marquez ha seguit un ritme constant per sota l'1:22 i, al final de la sessió marcant un temps d'1:21,680 que deixava a 2 dècimes a Stefan Bradl i a 3 a Cal Crutchlow.

 

L'estratègia utilitzada per Dani Pedrosa ha estat la de sortir des de l'inici i incrementar el ritme a mida que passaven les voltes, Això li ha permès acabar en 5a posició amb un temps final d'1:22,182, en canvi, Jorge Lorenzo, més afectat per la seva lesió, ha començat el seu entrenament quan ja feia 10 minuts que hi havia pilots a pista i, en consequència ha rodat molt menys, finalment ha acabat en la 6a posició amb un temps d'1:22,221.