We don't miss anything!


Márquez domina els FP3 d'Argentina

2014-04-26 17:18

Marc Marquez segueix dominant en el nou circuit d'Argentina, i avui comença el dia amb el millor temps del FP3. Darrere del pilot de Cervera ha acabat el seu company d'equip, Dani Pedrosa, i en tercer lloc s'ha classificat la Yamaha de Valentino Rossi.

Por: Eric Calduch

 

Les Honda segueixen liderant els entrenaments lliures de MotoGP a Argentina, ja que en aquests FP3 Marc Marquez ha logat el millor temps seguit del seu company d'equip, Dani Pedrosa. Darrere dels dos catalans ha finalitzat la Yamaha de Valentino Rossi, molt a prop de Marquez. En quart lloc apareix un més que sorprenent Aleix Espargaró, que segueix anant molt ràpid a una volta.
 
Andrea Dovizioso entra en Q2 amb la seva Ducati, mentre que el seu provisional company, Michele Pirro, haurà de lluitar en Q1 per entrar a l'última ronda, per culpa del seu 15è lloc. Bradl ha estat sisè i l'altra Yamaha de Jorge Lorenzo no ha pogut passar del setè lloc. Iannone i Bautista també s'han classificat per a la Q2, mentre que Pol Espargaró ha condemnat al seu company, Bradley Smith, que haurà de lluitar per tenir el millor crono de la Q1.
 
Pol a més ha patit una dura caiguda entrant a meta, el que gairebé li ha costat un lloc a la Q2. No obstant això el català ha remuntat i ha pogut seguir en pista amb la segona moto.
 
A les 19h (hora peninsular) es disputarà la qualificació definitiva del GP d'Argentina.
 

 

—————

Retorna