We don't miss anything!


Marquez arrasa i s'emporta la primera Pole del GP d'Argentina

2014-04-26 20:38

Marc Marquez ha aconseguit la primera Pole Position disputada al autòdrom Termas de Río Hondo, amb una gran autoritat. El català li ha tret més de set dècimes d'avantatge al seu major rival Jorge Lorenzo. Dani Pedrosa completa la primera fila i Aleix Espargaró sortirà en quarta posició.

Per: Eric Calduch

Traduït per: Andreu Rius

La qualificació començava amb una Q1 bastant atapeïda, amb Nicky Hayden liderant gran part de la sessió seguit d'Smith, Redding i Edwards que intentaven superar el tall. Al final, ja amb la bandera de quadros caiguda, el pilot de Monster i Yamaha feia una gran volta que el posava en primera posició amb tres dècimes de marge sobre Nicky Hayden, que amb la seva Honda satélite ha pogut passar a la Q2.

 

La Q2 ha començat amb una primera temptativa per a tots els pilots, en què Marc Márquez ja ha imposat la seva llei amb més de vuit dècimes d'avantatge sobre Aleix Espargaró, Dani Pedrosa i Stefan Bradl. Precisament l'alemany ha estat el protagonista d'una forta caiguda, en què el que la seva Honda LCR l'ha catapultat per l'aire, caient al mig del circuit.

S'han vist perilloses escenes quan alguns pilots passaven pel costat de Bradl i la seva moto, que es trobaven enmig de la pista.

 

Superat aquest incident, els pilots es ficaven al box per canviar els seus pneumàtics a falta de quatre minuts per tornar a la pista i aconseguir un últim crono.

Pedrosa ha estat el primer a completar la volta i situant segon, però ràpidament veia com Rossi, Dovizioso, Aleix Espargaró i finalment Jorge Lorenzo el superaven. Tanmateix Pedrosa completava un pas per situar-se just darrere de Lorenzo i davant d'Espargaró. Per davant Marquez arrasava i millorava el seu propi temps en mig segon, deixant el crono en 1:37.683, set dècimes més ràpid que la Yamaha de Lorenzo.

 

La graella de sortida estarà liderada per Marquez, seguint Lorenzo, Pedrosa, Aleix Espargaró, Dovizioso, Rossi, Smith, Iannone, Bradl, Baptista, Pol Espargaró i Nicky Hayden.

 

La cursa de MotoGP començarà demà a les 19:00h (hora catalana)...

 

—————

Retorna