We don't miss anything!


Márquez al davant, com sempre

2014-05-30 19:36

Per: Jordi Ferrer

Un increïble Marc Márquez ha liderat els primers lliures de Mugello, Itàlia. Márquez es primer, seguit de Rossi i Iannone. Com tots sabem, Mugello sempre ha segut territori Yamaha, amb moltes victòries per a l’ídol local, Valentino Rossi.

 

Rossi, davant dels seus fans més pròxims, ha pogut tindre el luxe de liderar bona part de la primera sessió classificatòria, encara així, Márquez tornava a estar a la seva salsa i durant els últims minuts ha pogut liderar els FP1, ha quatre dècimes de Rossi. Márquez vol oblidar la seva mala sort aquí fa un any i vol anar-ne a per totes per aconseguir la sisena victòria consecutiva. Jorge Lorenzo ha millorat poc a poc els seus temps per a ficar-se a la cinquena posició, a més de cinc dècimes del líder i seguidament era Aleix Espargaró qui aconseguia la sisena posició. Per accidents, hem tingut la caiguda de Bautista, sense cap conseqüència, igual que Pol Espargaró. Pedrosa no ha tingut uns bons entrenaments i ha quedat a la onzena plaça, a més d’un segon del seu company d’equip.

 

Pel que fa a la segona sessió d’entrenaments lliures, hi ha hagut molt poca activitat a pista a causa de la pluja, molta aigua a l’asfalt italià. La majoria de pilots van decidir quedar-se al box. Tan sols han rodat quatre pilots. Pirro lidera els FP2, seguit de Hayden, Bautista i per últim, el pilot japonès Aoyama.

 

 

—————

Retorna