We don't miss anything!


Márquez aconsegueix una pole fàcil a Alemanya

2013-07-13 14:57

Pole Position per el pilot de Cervera, Marc Márquez, que en part gràcies a les no participacions de Lorenzo i Pedrosa ha aconseguit la pole fàcilment en un circuit predominant per les Hondes.

per: Arnau Viñals Vendrell

La classificació recordem dividides en dues Qs on a la primera Q, la Q1, Ianone ja no ha pogut participar en aquesta sessió, degut a un accident als lliures 4 previs a la classificació. Una Q1 que no s’ha escapat de les caigudes, com Stayring (que ha quedat automàticament al final de la graella) al revolt 4 o Hernández al revolt 1 que ha provat d’encendre la seva moto, però sense èxit. Els dos únics llocs d’entrada a la Q2 han estat molt cars però finalment qui s’han endut els dos millors temps han estat per Petruci i Corti. Completen les posicions a la graella de demà: Randi de Puniet, Barberà, Piro, Laverty, Hernández, Edwards, Abraham, Aoyama, Pesek, Staring, i Ianone que no ha sortit.

A la Q2, oportunitat d’or per a Marc Márquez, Valentino Rossi, Carl Crutchlow i Stefan Bradl sobretot que corre a casa seva, per tal d’aconseguir la posició preferent.

El català Márquez ha sortit de seguida al iniciar-se la sessió. El primer intent, Bradl es ficava primer, però a la segona volta Rossi i sobretot Crutchlow entraven molt forts i es ficaven per davant del català al primer intent de volta ràpida, quan  el mateix pilot local alemany es queia al revolt 3, per sort podia tornar a boxes i reprendre la seva lluita per la pole. A partir d’aquí tothom s’aturava a box i ho aprofitaven per canviar el pneumàtic del darrere i sortir immediatament a pista, tot i que alguns com Aleix Espargaró s’esperaven una mica per estratègia, per no trobar-se trànsit a la pista com Rossi que havia de avortar una volta ràpida per culpa d’això. Márquez que venia com un tro es ficava primer, amb un increïble últim sector.

Amb la bandera de quadres, Espargaró aconseguia la cinquena posició i Bradl l’únic que podia intentar treure la pole a Márquez, només es ficava quart.

Per tant els 12 primers han estat aquets: Márquez, Crutchlow, Rossi, Bradl, Espargaró (millor resultat mai aconseguit pel de Granollers a MotoGP), Hayden, Smith, Bautista, Dovizioso, Corti, Petrucci i Pedrosa, que no ha participat a la Q2 tot i que el pilot català s’ha deixat veure al circuit.

—————

Retorna