We don't miss anything!


Márquez abonat al primer lloc

2014-04-11 17:49

L’actual campió del món i el líder de la categoria de MotoGP, Marc Márquez, ha estat el més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures al circuit de Las Americas a Texas, Estats Units on el català ha tret 8 dècimes al segon classificat, Aleix Espargaró, i 9 al seu company d’equip, Dani Pedrosa.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Mal inici de sessió per Álvaro Bautista qui s’aturava només sortir del pit lane per un problema tècnic. L’espanyol però ha pogut competir més tard.

 

Marc Márquez ha pres immediatament el primer lloc de la taula de temps, seguit del 9 vegades campió del món, Valentino Rossi, que manté el seu iman amb el català després de la lluita per la victòria a Qatar.

 

Mentre Márquez anava millorant els seus temps, el seu company d’equip i Rossi s’alternaven el segon lloc. Dovizioso amb la Ducati era tercer en una sessió on s’ha vist la poca potencia de les “Open”, en velocitat punta sobretot, deixant a la Open més ràpida de Qatar, Aleix Espargaró fóra del top 10. Fet semblant a Jorge Lorenzo amb molts problemes per estar al top10 amb una moto dominant i fent un paper molt mediocre respecte el seu company a Yamaha.

 

Això si, Márquez ha liderat per més d’un segon tota la sessió, només ha pogut retallar la distància Aleix Espargaró al final de la sessió amb la bandera de quadres amb mà.

 

Finalment, Márquez ha estat el més ràpid, seguit d’Aleix Espargaró, Daniel Pedrosa, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso tancant el top 5.

 

—————

Retorna