We don't miss anything!


Márquez , de rècord a Le Mans

2014-05-16 15:57

Alex Márquez ha estat el més ràpid durant les dues sessions d'entrenaments lliures de Moto3 disputats al circuit francès de Le Mans. Isaac Viñales ha estat el més ràpid al matí .
Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/05/16/12marquez,gpfrance_ds-_s1d2170_original.jpg
FP1
Isaac Viñales ha signat el millor crono en la primera sessió lliure del divendres per al Gran Premi Monster Energy de França , a Le Mans . El pilot del Calvo Team ha precedit a Efrén Vázquez i Alex Márquez.


Igual que fa dues setmanes a Jerez , Isaac Viñales ha començat el GP situant-se al capdavant del full de temps en l'FP1 de Moto3 ™ gràcies a un crono de 1.43.998 , molt a prop del rècord absolut a la pista francesa.


FP2
Crono excepcional d'Alex Márquez ( Estrella Galicia 0,0 ) en la segona sessió lliure del divendres. El lleidatà ha encapçalat el primer dia amb el millor crono donat mai a Le Mans sobre una Moto3.Le han secundat Alex Rins i Jack Miller. Que han rodat també per sota del rècord.


Lluita de poder a poder entre KTM i Honda , o el que vénen a ser el mateix , entre Jack Miller i el duo l'Estrella Galícia 0'0, Alex Márquez i Alex Rins. L'australià ha recuperat el paper de líder amb un gran crono de 1.43.431 a final de sessió, però Márquez ha respost contundentment amb un 1.43.395 - el més ràpid de la categoria en aquest escenari- que l'ha deixat en cap. Molt poc abans que caigués la bandera a quadres , el seu company Rins ha signat un 1.43.436 que ha desplaçat Miller al tercer lloc de la FP2 del Gran Premi Monster Energy de França.


Isaac Viñales, que havia començat el dia anotant el millor temps de la FP1 , ha millorat en 4 dècimes el seu registre matutí , però només li ha servit per ser quart, a 134 mil · lèsimes del menor dels Márquez .
MotoGP.com

 

 

—————

Retorna