We don't miss anything!


Márquez, el més ràpid en els FP2

2014-05-02 15:13

Marc Márquez ha finalitzat el segon entrenament lliure de MotoGP en la primera posició. El millor temps del dia ha estat per a Aleix Espargaró ja que ningú ha aconseguit baixar el temps més ràpid del FP1.

Per:  Arnau Viñals & Sofia Tera

En una sessió caracteritzada per l'abundant calor, Marc Márquez ha encapçalat la classificació del segon entrenament lliure del Gran Premi d'Espanya. El líder del mundial ha marcat un 1:39.757 t, encara que ha sigut més lent que el millor temps del matí, marcat per Aleix Espargaró.

 

Márquez es va posar al capdavant de la sessió en uns actius primers minuts, seguit pels homes de Yamaha: Valentino Rossi i Jorge Lorenzo. Dani Pedrosa es trobava en quarta posició. Després d'uns minuts de calma, on la majoria de pilots es trobaven a boxes fent canvis, Aleix Espargaró pujava fins a la quarta plaça. Encara que, igual que a Moto3, a causa de l'abundant calor tot just van millorar els temps del matí en arribar a la meitat de la sessió.

 

Els 15 minuts finals, ningú era capaç de rebaixar significativament els temps. Les úniques millores van venir per part de les motos Open i de les Ducati, amb Andrea Dovizioso escalant fins a la segona posició.

 

En caure la bandera de quadres, Márquez va conservar el millor temps, seguit per Aleix Espargaró, Dovizioso, Rossi, Lorenzo i Pedrosa.

 

—————

Retorna