We don't miss anything!


Mark Webber i Esteban Gutiérrez, sancionats

2013-04-14 16:37

Escrit perr: Òscar Daniel

Els comissaris han decidit imposar una sanció a Esteban Gutiérrez pel seu incident amb Adrian Sutil. El mexicà va reconèixer el seu error desprès de la cursa, i haurà de començar la cursa de Bahrain cinc posicions més endarrere del que faci a la Q3. Com a curiositat, si es repetís la seva actuació de Xina, sortiria últim, la qual cosa ens fa pensar que qualificarà amb reglatges de cursa o sortirà des de pit lane si no aconsegueix millorar molt.

Per la seva banda, Mark Webber ha rebut una sanció similar però de tres posicions pel seu incident amb Jean-Eric Vergne. A més, Red Bull ha estat multat amb 5000€ per la roda que ha perdut Mark Webber.

Els pilots investigats per utilitzar el DRS en situació de bandera groga (Jenson Button, Romain Grosjean, Sebastian Vettel, Mark Webber, Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo i Max Chilton), no han rebut cap sanció. La FIA ha emès un document, part del qual explicava que “hi va haver un retard d’un minut des de les banderes grogues fins que l’avís va aparèixer oficialment” i també que “la funció electrònica dels comissaris per a desactivar el DRS no estava operativa”.

—————

Retorna