We don't miss anything!


Marciello trenca el rècord de Motorland el segon dia

2013-11-21 19:03

Raffaele Marciello està en un estat de forma impressionant i es postula com un clar pilot per a les World Series el 2014. El italià que avui ha tornat a pilotar amb Strakka Racing, no només ha dominat durant tota la jornada i ha marcat el millor temps del dia... el italià també ha rebaixat el rècord del circuit que tenia Stoffel Vandoorne l’any passat.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Igual que ahir el revolt número 12 ha tornat a ésser un dels principals protagonistes del dia ja només començar amb Jrdan Oon aturat en aquell punt. Nikolay Martsenko serà el primer líder del dia però immediatament igual que ahir, Raffaele Marciello es faria amb el primer lloc fins al final de la sessió matinal. Això si, poc abans de la conclusió d’aquesta, Liam Venter, procedent de la F3 Open, impactava contra les proteccions del revolt 11 el seu cotxe i per sort, el sud-africà podia sortir pel seu propi peu. Les proteccions degut a l’accident han quedat tant malmeses que els comissaris han tancat el matí amb Marciello a la primera posició, seguit de Carlos Sainz, Jazeman Jaafar, Will Buller i Nico Müller.

La tarda com sempre s’ha iniciat lentament, i els dos excompanys d’equip a Tech 1 Racing de l’Eurocup, Matthieu Vaxivière i Pierre Gasly (campió de la FR2.0 Eurocup) han començat en la primera posició durant la primera hora de la sessió de la tarda, que ha rebut la visita inesperada de la pluja a alguna zona del circuit, pluja que aprofitava Sergey Sirotkin per encapçalar els temps. Durant aquest període incert pel que fa el temps, Alex Lynn es quedava aturat a la pista al revolt 1.

Quan la pluja a marxat Marciello ha tornat al capdavant i aquest cop el italià ha trencat el rècord del circuit marcant un registre de 1:38.976, el primer en l’història de les World Series en rebaixar una volat per sota dels 39”. El rècord el tenia el millor debutant aquest any a les World Series, Stoffel Vandoorne, que en els test de post-temporada de ara fa un any, va aconseguir fer un registre de 1:39.085.

 

Resultats:

 

  Pilot Equip
1 Raffaele Marciello Strakka Racing
2 Carlos Sainz Dams
3 Oliver Rowland Fortec Motorsports
4 Jazeman Jaafar ISR
5 Nikolay Martsenko Zeta Corse
6 Pierre Gasly Arden Caterham
7 Luca Ghiotto International Draco Racing
8 Sergey Sirotkin Fortec Motorsports
9 Zoel Amberg Arden Caterham
10 Pietro Fantin International Draco Racing
11 Will Buller AV Formula
12 Nico Müller SMP Racing by Comtec
13 Matias Laine Strakka Racing
14 Nick Yelloly Carlin
15 Matthieu Vaxivière Pons Racing
16 Marlon Stockinger Lotus
17 Kimiya Sato Lotus
18 Roman Mavlanov Zeta Corse
19 Alex Lynn Dams
20 Marco Sorensen Tech 1 Racing
21 Dean Stoneman Carlin
22 Andrea Pizzitola AV Formula
23 Riccardo Agostini Pons Racing
24 Jordan Oon Tech 1 Racing
25 Liam Venter

SMP Racing by Comtec

 

—————

Retorna