Marciello, nou pilot de Racing Engineering

2014-02-18 14:57

Marciello, actual campió de la FIA Euro F3 amb l'equip Prema Powerteam, amb només dinou anys. Nascut a Berna (Suïssa) el 17 de desembre de 1994, Raffaele ha competit en karts durant cinc temporades abans de passar als monoplaces de la Formula Abarth per, estar els següents tres anys a la F3, aconseguint victòries de forma habitual.

per: Arnau Viñals Vendrell

Raffaele és membre de la Ferrari Driver Academy Driver (FDA), una iniciativa de la famosa escuderia itlaiana que té com a objectiu ajudar al desenvolupament dels joves talents del món del motor, preparant-los per arribar a la F1. El seu debut al campionat de Fórmula 3 es va produir el 2012, any en què va acabar en la segona posició de la classificació general després d'aconseguir set victòries. La temporada passada els seus resultats han estat encara més espectaculars, aconseguint tretze triomfs i pujant al podi en divuit ocasions per acabar adjudicant-se el títol.

 

Raffaele Marciello:

"Estic molt content de formar part de Racing Engineering. És un dels equips més forts i em sento ben situat i orgullós d'estar amb ells. La GP2 és fantàstica perquè pots començar a aprendre més sobre la gestió dels pneumàtics i perquè estàs al pàdoc de la Fórmula 1. Estic molt agraït pel continu suport de la Ferrari Driver Academy i per l'oportunitat de competir amb el meu nou equip, estic segur que farem un gran treball junts."

 

Alfonso de Orleans-Borbó , president de Racing Engineering:

"Estic orgullós que hàgim triat a Raffaele per a aquest any i confio en que la seva experiència i el suport de la Ferrari Driver Academy seran beneficiosos per a Racing Engineering a l'hora d'aconseguir els nostres objectius per a aquesta temporada. Aquesta confiança és també el resultat de l'esforç i la gran quantitat de treball que aquest equip ha dut a terme durant els últims anys. Per tot això, estem molt contents de tenir a les nostres files per a la temporada 2014 a l'actual campió de la F3 europea, és una cosa que ens motivarà encara més per igualar o fins i tot millorar els resultats que Racing Engineering ha aconseguit a la GP2 durant l'anterior campanya."