We don't miss anything!


Marciello no té rival, i guanya a Nürburgring

2013-08-17 19:10

L'italià Raffaele Marcciello s'ha emportat la novena victòria del campionat al fer una gran cursa des del principi.

Per: Andreu Rius i Riu


 

El líder del campionat, Raffaele Marciello, s'ha col·locat 1er sense problemes, quan el 2on classificat, Felix Rosenqvist de Mücke Motorsport i principal rival de l'italià s'ha quedat aturat en el moment de sortir. A part d'aquest incident, que treu les opcions del suec en el campionat, no a passat res més, i tots el pilots han pogut sortir amb perfectes condicions.

Luis Felipe Derani, de Fortec Motorsports, anava segon i el britànic Alexander Sims de Three Bond, seguien a Marciello de ben a prop quan ja passaven 8 voltes des de l'inici de la cursa. Els altres pilots s'allunyaven del ritme dels primers classificats.

Mentrestant, el desafortunat i oblidat, Rosenqvist, anava remuntant i ja estava en 15 posició.

A la volta 14, tornava el moviment amb la sortida del cotxe de seguretat en pista, i és que un toc, havia deixat fora de combat a Roy Nissany i a Lucas Wolf.

A la volta 17 tornava l'acció, ara però amb els monoplaçes tocant-se.

De moment el podi no canviava, i només quedaven 4 voltes per la conclusió. Rosenqvist, ja estava a la porta dels punts, i estava lluitant la desena posició amb Harry Tincknell. També hi havia una lluita encesa per la vuitena posició.

Michael Lewis, feia una errada i queia fins l'onzena plaça. El suec, ja estava en zona de punts i avançava a Tincknell.

La bandera de quadres és feia veure i Raffaele Marciello, guanyava la segona cursa del dia, escapant-se en el campionat de pilots. Segon era Derani, que ha conservat la seva posició, i el mateix a fet Alexander Sims que s'ha pogut defensar de l'americà Felix Serralles.

Així doncs Marciello s'emporta els 25 punts i s'allunya encara més del segon en el campionat, amb 347.5 punts. Demà se celebrarà la tercera i última cursa del cap de setmana a les 11 del matí.

 

 

—————

Retorna