Marciello, guanya sense complicacions

2013-08-18 11:45

Marciello ha demostrat que pot fer el que és proposa, guanyant la tercera i última cursa del cap de setmana a Nürburgring imposant el seu majestuós pilotatge.

Per: Andreu Rius i Riu

 

La sortida ha estat neta, res a canviat a les primeres posicions, però quan quedava poc per acabar la primera volta, tres pilots s'han vist involucrats en un accident. Això feia sortir el cotxe de seguretat. Just després del fer Alexander Sims, estava sota investigació per haver provocat aquesta col·lisió.

La bandera verda és feia veure i Derani passava a Rosenqvist col·locant-se 3er a la classificació. Tincknell també ho feia.

Mentrestant, Raffaele Marciello, s'escapava dels seus rivals i és posava encara més líder.

Quedaven encara moltes voltes, i hi havia moltes lluites obertes.

Serralles, feia una errada i impactava amb lafiti, sense conseqüències. Poc desprès passava a Gelael. Lafiti canviava l'aleró i tornava a la pista.

No ha passat res més i la cursa ha acabat amb la victòria de Marciello que ha dominat tota la cursa. En segona posició ha finalitat Lucas Auer, company de l'italià, que ha mantingut la seva posició i tancant el podi si ha posat Derani. Raffaele Marciello ja és més que líder en el campionat.