We don't miss anything!


Marciello guanya la Cursa 1 a Nürburgring

2013-08-17 11:59

Raffaele Marciello ha guanyat amb autoritat la primera cursa de la Fórmula 3 al circuit de Nürburgring, Alemanya. A més a més l’italià jove pilot de Ferrari, augmenta la seva distància en el campionat de pilots respecte Félix Rosenqvist que ha estat tercer, segon ha sigut Alexander Sims.

Per:  Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, Marciello (Prema Powerteam) ha conservat la seva primera posició, seguit de Alexander Sims (Threebond with T-Sport), Felix Rosenqvist (Kfztiele24 Müke Motorsport), el seu rival més directe, i Jordan King (Carlin).

De seguida Marciello s’ha escapat, i les lluites no han arribat fins al cap de deu voltes; la lluita per la vuitena posició entre Félix Serrallés (Fortec Motorsport) i Sven Müller (ma-con). Després de que Müller es fiques en paral·lel al primer revolt amb el nord-americà, Serrallés que sabia que estava sota pressió, feia un error a la xicana del circuit però podia conservar la seva posició, això si, Kvyat s’apropava a la lluita (recordem que Kvyat no puntua en el campionat, corre com a convidat). Però Müller es sortia de pista al revolt 7 i perdia la posició amb el rus de Carlin.

Finalment, victòria de Raffaele Marciello, seguit d’Alexander Sims, Felix Rosenqvist, Jordan King, Lucas Auer (Prema Powerteam), Luis Felipe Derani (Fortec Motorsport), Michael Lewis (Kfztiele24 Müke Motorsport), Félix Serrallés, Daniil Kvyat, Sven Müller.

—————

Retorna