We don't miss anything!


Marciello domina també a les World Series a Motorland

2013-11-20 19:58

El campió de la Fórmula 3 Europea, Raffaele Marciello que avui ha pilotat per l’equip Strakka Racing, ha demostrat la seva vàlua dominant els temps durant tot el dia. L’han seguit d’aprop el futur debutant de Fórmula 1, Sergey Sirtokin i Esteban Ocon, que avui per primer cop s’ha muntat al Fórmula Renault 3.5.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El dia ha començat amb una bandera vermella, pocs minuts després de l’inici de sessió a les 9:30 amb els dos Zeta Corse (Stuvik Sandy i Roman Mavlanov) i Pietro Fantin aturats al últim sector del circuit, quan Oliver Rowland liderava els entrenaments amb un temps de 1:43.736.

No passaven ni 30 minuts més quan Felix Rosenqvist es quedava aturat al revolt 12 provocant la bandera groga en aquest cas, Rowland seguia a la primera posició seguit de Vaxivière. El revolt 12 ha seguit provocant més banderes grogues, Pierre Gasly, ha estat un afectat més, deixant el seu cotxe aturat a la grava.

Això no ha fet pas que la calor anés a més, i els temps baixessin amb Luca Ghiotto a la primera posició amb un temps de 1:41.556. Una primera posició que li ha tret el seu compatriota Raffaele Marciello rebaixant una dècima aquest registre, just abans de la segona bandera vermella del dia, altre cop provocada per Stuvik Sandy, aturat en el revolt 12.

Avui hem vist grans campions com és Antonio Fuoco (campió de la FR2.0 ALPS) sortint-se de pista al revolt 15, igual que Luca Ghiotto que li ha passat exactament el mateix. Només han calgut 10 minuts més per a que Stuvik Sandy tornès a provocar una bandera vermella, la tercera del dia, aquest cop el tailandès es quedava aturat al revolt 5.

La bandera verda tornava a pista, i Marciello ha dominat fins al final de la sessió matinal la taula de temps seguit d’Esteban Ocon, Sergey Sirotkin, Oliver Rowland i Zoel Amberg.

La sessió de la tarda s’ha inciat “vagament” com acostuma a passar i, igual que els test de Post-Temporada de Barcelona, Marlon Stockinger ha començat liderant la classificació. El filipí ha liderat la sessió durant gairebé dues hores però altre cop Raffaele Marciello s’ha imposat en el primer lloc a falta de dues hores per la conclusió dels test i així ha romangué fins el final de la sessió amb un temps de 1:39.258.

A continuació tenen la taula de temps de la classificació general del primer dia de test de post-temporada de la Formula Renault 3.5 Series al circuit de Motorland Aragón:

 

  Pilot Equip
1 Raffaele Marciello Strakka Racing
2 Sergey Sirotkin Fortec Motorsports
3 Esteban Ocon Lotus
4 Oliver Rowland Fortec Motorsports
5 Matias Laine Strakka Racing
6 Zoel Amberg Dams
7 Pietro Fantin International Draco Racing
8 Jack Aitken Arden Caterham
9 Luca Ghiotto Pons Racing
10 Jazeman Jaafar Tech 1 Racing
11 Marlon Stockinger Lotus
12 Will Buller Arden Caterham
13 Alex Lynn Dams
14 Matthieu Vaxivière Pons Racing
15 Pierre Gasly Tech 1 Racing
16 Felix Rosenqvist ISR
17 Dean Stoneman Carlin
18 Riccardo Agostini AV Formula
19 Jake Dennis SMP Racing by Comtec
20 Matt Parry Carlin
21 Nikolay Martsenko Zeta Corse
22 Mirkko Bortolotti International Draco Racing
23 Roman Mavlanov Zeta Corse
24 Antonio Fuoco AV Formula
25 Dennis Olsen SMP Racing by Comtec
26 Andrea Pizzitola AV Formula
27 Sandy Stuvik Zeta Corse

 

—————

Retorna