We don't miss anything!


Marciello altre cop el més ràpid el últim dia a Motorland, però de no tant

2013-11-22 18:09

Raffaele Marciello tanca el tercer i últim dia d’entrenaments de post-temporada de la Formula Renault 3.5 Series a Motorland Aragón amb el millor temps del dia, aconseguint un domini absolut de tots els dies de test. Ara bé, el italià només ha estat 1 mil·lèsima més ràpid que el segon classificat, Marlon Stockinger.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El dia altre cop amb sol però el matí s’ha despertat amb una mica de fred i vent sobretot. La primera bandera groga del dia l’ha provocat Jazeman Jaafar que, es quedava aturat al revolt 7 del circuit. I com és “habitual” en aquests dies de test, Raffalele Marciello no ha tardat més d’una hora en col·locar-se en primera posició, avui però amb Arden Caterham a diferència dels altres dos dies que va rodar amb Strakka Racing.

El domini matinal de Marciello l’ha trencat Rowland que a falta de 30 minuts per el descans del migdia, es catapultava a la primera posició. Finalment el més ràpid pel matí ha estat Marlon Stockinger després de que la sessió s’acabés prematurament amb la primera bandera vermella del dia, provocada per Nikolay Martsenko al revolt 1. El rus ha pogut sortir sà i estalvi del cotxe, deixant els cinc més ràpids del matí de la següent manera:  Stockinger, Rowland, Stevens, Marciello, Fantin.

A la tarda, destacar una bandera vermella i la primera posició final del dia, avui també, per Raffaele Marciello que ha estat 0.001 segons més ràpid que Marlon Stockinger, el més ràpid aquest matí.

 

RESULTATS:

 

  Pilot Equip
1 Raffaele Marciello Arden Caterham
2 Marlon Stockinger Lotus
3 Oliver Rowland Fortec Motorsports
4 Carlos Sainz Dams
5 Will Stevens Strakka Racing
6 Sergey Sirotkin ISR
7 Pietro Fantin International Draco Racing
8 Zoel Amberg Arden Caterham
9 Nick Yelloly Carlin
10 Nikolay Martsenko AV Formula
11 Dean Stoneman Carlin
12 Jazeman Jaafar Lotus
13 Nico Müller SMP Racing by Comtec
14 Norman Nato Dams
15 Matias Laine Strakka Racing
16 Riccardo Agostini Pons Racing
17 Marco Sorensen Tech 1 Racing
18 Andrea Pizzitola AV Formula
19 Roman Mavlanov Zeta Corse
20 Kimiya Sato Pons Racing
21 Maindert Van Buuren International Draco Racing
22 Will Buller Tech 1 Racing
23 Jordan Oon Zeta Corse

 

—————

Retorna