We don't miss anything!


Marc Mestre, 15 anys, ja porta una setzena posició a les 24 hores!

2012-09-04 18:41

Escrit per: Arnau Viñals

 

Heu començat bé la cursa d'aquest any, bona crono, i finalment 16 a la classificació general de les 24 hores de Vall del Tenes, això ja és bo?
Sí, es molt bon resultat ja que som de primer any i amb un equip format amb poc menys de quinze dies. Durant la carrera ens va sorgir alguns problemes de joventut en aquest tipus de carreres, degut al poc temps de preparació per aquest tipus de carreres. Tots som pilots de motocròs i no estem acostumats amb aquest tipus de motos ni de carreres, ja que no havíem corregut mai ni de nit ni tantes hores seguides.

Hem vist a la classificació que heu tingut algunes baixades importants a la llista durant la cursa, a que es degut? 
Hens ha sortit alguns problemes imprevists com ara un "pinxaso" de la roda del darrera, que vam poder reparar, però ens va fer perdre algunes voltes. Més tard ens van tornar a sortir alguns problemes mecànics derivats de proveïdors externs com ara la trenca d'unes lamines (que eren noves) i la trenca de la sirga del gas, que sens va trencar a principi de circuit i en David va haver de fer tota la volta al circuit empenyent la moto, dos o tres detalls com aquests ens van fer baixar moltes posicions de la llista, ja que estava molt apretada.

Com va anar amb la resta de companys de l'equip?
Ens aveníem molt be entre tots, el David i l'Albert varen fer unes remuntades espectaculars, especialment el David que va fer una tanda molt rapida tot i portar moltes hores amb la moto, va estar tot el últim relleu marcant els millors temps del moment i en un circuit molt malmès.
Jo i el Xevi intentàvem mantindre la feina feta pels nostres companys que costava molt degut a l'alt nivell dels altres equips ( Hi ha equips molt preparats per aquest tipus de curses).

I la resta del equip?
Vam tindre la sort de tindre uns coordinadors al equip com en Marc i en Pere Turón que no ens van deixar en cap moment durant tota la cursa, donant-nos el suport en tot el que ens va convindré.
Voldria agrair l'esforç fet pel Jordi Granell per aconseguir tenir una moto que ens funciones en perfectes condicions per córrer una carrera tant llarga com aquesta, i també agrair a l'Alberto Tomé i Pol (per mes de trenta hores sense dormir i a peu de canó) fent assistència junt amb els pares dels pilots. També donar les gràcies a la família Arjonilla i Boixeda, i també al Xavi per l'ajuda externa (menjars, beures....).
I com no agrair a l'equip d'Oximoto per a haver-me donat aquesta oportunitat de córrer una carrera d'aquest prestigi.
Vaig quedar impressionat de la quantitat de públic que hi havia en aquesta carrera durant totes les 24h.

—————

Retorna