We don't miss anything!


Marc Márquez, es fa amb la FP3 a Indianapolis

2013-08-17 16:54

El pilot de Cervera amb un temps de 1:38,844 li ha servit per estar davant en aquests entrenaments lliures 3 i complia així en ser l'únic pilot en baixar al 01:38 i també fa un nou rècord de volta al circuit.

Per: Albert Llovera Reig

La sessió la començava encapçalant el català Marc Márquez però quan ja complien 15 minuts de sessió han arribat Bradl i Cal Crutchlow amb unes bones voltes i s'han fet amb la 1 ª i 2 ª posició respectivament per davant de Marc.Ha estat així fins que a falta de 3 minuts ha arribat Márquez amb una bona volta i ha recuperat així la seva primera plaça.

Sembla que Bradl es mostra més confiat després de renovar amb LCR Honda un any més i ha encapçalat durant força temps aquests entrenaments.

Tant Jorge Lorenzo com Dani Pedrosa han afirmat que prefereixen anar amb calma durant els lliures i reservar-se per donar-ho tot a l'hora de la QP.

Sembla que les Ducati es porten millor en aquest circuit i els dos pilots, Hayden i Dovizioso, han fet un bon temps en aquests lliures que els ha estat suficient per anar directament a la Q2.

Aleix Espargaró sembla que no troba la posada a punt en la seva CRT i haurà de lluitar a la Q1 per ser repescat i entrar a la lluita per pole a la Q2.

A la Ducati que no li ha anat tant bé ha estat Ben Spies que després de tornar després de 13 setmanes de la seva lesió a l'espatlla dreta ha tornat a caure novament i sembla ser que s'ha trencat l'esquerre, una pena per al pilot americà.

—————

Retorna