We don't miss anything!


Marc Márquez el més ràpid també en el Warm Up

2014-08-31 11:18

El pilot espanyol de Honda, Marc Márquez, ha estat el més ràpid en el Warm Up del GP de Gran Bretanya de MotoGP. Segon ha estat Jorge Lorenzo i tercer un altre espanyol, Pol Espargaro.

Per: Víctor Forner

Ultima sessió de proves abans de la carrera on els pilots, com sempre, s'han centrat a provar ritme de carrera i practicar coses com el canvi de moto que haurien de realitzar en cas d'una carrera "flag to flag".

Marc Márquez va aconseguir el millor temps traient-li mes de 3 desenes al segon classificat, Jorge Lorenzo. Vist allò que s'ha vist, possiblement vegem una lluita entre Lorenzo i Márquez com va succeir l'any passat on, el de Yamaha, va eixir vencedor.

Tercera posició per a un altre pilot de Yamaha, Pol Espargaro i quarta per al company d'equip de Marc Márquez i guanyador de l'última carrera, Dani Pedrosa.

Quinta posició per a Valentino Rossi, pilot amb què sempre cal comptar per a la lluita per la victòria ja que com ens ha demostrat enguany, sol eixir molt bé i després té bon ritme.

Aleix Espargaró amb la primera moto open ha sigut sèptim i el top tin ho completen Smith, Bautista i Dovicioso que, recordem, ix segon.

Destacar que durant el Warm Up Álvaro Bautista ha patit una caiguda i Alex d'Angelis dos.

 

—————

Retorna