We don't miss anything!


Marc Márquez controla el Warm Up a Le Mans

2014-05-18 11:13

Marc Márquez segueix dominant el cap de setmana a Le Mans després d'adjudicar-se el millor temps en el Warm Up de MotoGP. Darrere del pilot de Cervera l'han seguit un sorprenent Andrea Iannone i les dues Yamaha, amb Rossi davant de Lorenzo.

Per Eric Calduch

Marc Márquez (Repsol Honda Team) sembla tenir-ho tot sota control a la pista de Le Mans, on aquest diumenge buscarà una cinquena victòria consecutiva al Campionat 2014. El pilot lleidatà, que ha dominat totes les sessions del cap de setmana a excepció de la FP3, ha registrat un 1.33.369 per inscriure el seu nom com el més destacat del warm up, encara que el registre es queda lluny de l'extraordinari 1.32.042 amb què ahir va destrossar el rècord del traçat i va sumar la seva cinquena pole seguida.

 

Andrea Iannone (Pramac Racing) torna a ocupar posicions capdavanteres en una sessió del cap de setmana, avui segon a 161 mil·lèsimes del de Cervera, mentre que Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) precedeix al seu company d'equip Jorge Lorenzo amb el tercer millor registre de la tanda. Dani Pedrosa (Repsol Honda) , Álvaro Bautista (GO&FUN Honda Gresini) i Stefan Bradl (LCR Honda) han completat el top 8, amb l'alemany a una mica més de 6 dècimes del líder.

 

Problemes en aquest últim entrenament per al francès Mike Di Meglio (Avintia Racing), que s'ha anat a terra i ha danyat considerablement la seva muntura.

 

—————

Retorna