We don't miss anything!


Marc Márquez, sorprèn en els segons lliures de Laguna Seca

2013-07-20 00:25

El pilot de Cervera ha encapçalat els lliures 2 al GP de Laguna Seca i li ha servit un temps de 1:22,040 per liderar la taula de temps per davant de Bradl i Dovizioso en una sessió que ha acabat més tard del previst a causa de la bandera vermella a falta d'11 minuts pel final.

Per: Albert Llovera Reig

Aquesta vegada si que començava la sessió amb un millor temps al que havíem vist en els lliures 1 i ha lluït el sol durant tot l'entrenament i això ha fet que els temps baixin considerablement.

Márquez, Bradl, Dovizioso, Rossi i Crutchlow han estat els 5 més ràpids de l'últim entrenament del dia d'avui.

Jorge Lorenzo ha començat amb calma com ja havia fet a la FP1 però aquesta vegada ha corregut durant tota la sessió i amb un meritori 6è lloc. Dani Pedrosa, que s'estrenava, pràcticament ha fet el mateix començant suau i sense baixar de la 11a posició que difícilment pugui superar demà al matí a la FP3 ja que l'asfalt estarà més fred i possiblement hagi de lluitar a la Q1 per estar a la Q2.

 La sorpresa, sens dubte, ha estat Marc Márquez que per ser la primera vegada que trepitja el "sacacorchos" ha sorprès amb una 3a posició a la FP1 i liderant la FP2 malgrat un parell d'ensurts que ha tingut.

Els que també es mostren força forts són Crutchlow, que ha liderat els lliures 1, Valentino Rossi, acabant 2n en els lliures 1 i també ha liderant aquests lliures 2 durant una bona estona i Stefan Bradl, que sembla que s'ha posat les piles per al que queda de temporada lluitant per les primeres places a Sachsenring i acabant 2n en els lliures 2 d'avui.

La primera CRT en aquests lliures ha estat una altra vegada Espargaró, el pilot de Granollers ha acabat 7è a tan sols mig segon tot just del primer classificat en uns entrenaments complicats, i recordem, que s'havia quedat sense gasolina a la FP1.

La caiguda del dia i amb la bandera vermella l'ha protagonitzat el "wildcard" (Blake Young) ja que la moto ha quedat enmig del traçat i ha deixat un petit rastre de gasolina. Afortunadament el pilot de casa està bé encara que la moto no pugui dir el mateix perquè ha quedat amb bastants danys. Està OK per participar demà de nou a la FP3 i la QP. Abraham ha estat l'altre pilot que ha caigut.

—————

Retorna