We don't miss anything!


Maldonado guanya per primer cop 5/5 diferents

2012-05-13 15:42

Pastor Maldonado ha guanyat la seva primera cursa i la primera de Williams des del 2004. A més a més aquesta temporada ja portem 5 curses, % pilots i % equips diferents que s'han endut la victoria aquest any.

Segon ha acabat finalitzant Fernando Alonso que ha fet una bona sortida, però que per culpa d'una errada estrategica de Ferrari i una bona estrategia de Williams ha fet que quedes segon, i quan l'ha tingut al davant, no ha aconseguit passar-lo.

Tercer ha quedat Raikkonen que per un moment semblava que podia guanyar a causa de la gran velocitat que tenien.

Quart ha quedat el segon dels Lotus, Romain Grosjean que ha hagut de fer una bona sortida però despres ha lluitat a la zona mitjana dels punts, i ha acabt finalment quart.

Kobayashi ha quedat cinqué, que ha remontat des de la novena posició. Sebastian Vettel ha quedat sisé, un Vettel que ha hagut de remontar, tot i posar un aleró davanter nou. Rosberg seté ha conservat els Pneumàtics i el seu companys Schumacher s'ha retirat al impactar amb Bruno Senna que li ha dit Idiota.

Hamilton sortia últim i ha pogut acabar vuité per davant del seu company d'equip, Jenson Button, que ha quedat nové. Hulkenberg amb el Force India ha quedat desé tancant el punts que s'ha defensat de pilots com Webber o Massa.

Fernando Alonso: "Pic m'ha destrossat la cursa i la victoria"

Pere De La Rosa: "Hem fet una bona feina, no ha sigut fàcil, però estic conent perquè he acabat, queden moltes curses, i l'important és tenir fiabilitat"

Mark Webber: "He tingut una primera volta dificil, i no sé com he trencat l'aleró davanter, i a sobre no tenia ritme de cursa" 

Felipe Massa: "la cursa ha sigut dificil, per culpa de la penalizació perquè m'ha destrossat la cursa i a sobre es una desició polemica"

Sergio Perez:  He tingut problemes Hidraulics"

—————

Retorna