Magnussen torna a guanyar una cursa plàcida

2013-10-20 15:51

El pilot de Dams que l'any que ve serà un més a la Formula 1, no li ha costat gens guanyar l'última de la temporada. En segona posició, si ha mantingut respecte la sortida, l'ex-campió de la Formula Renault 2.0 i fent una gran cursa, Stoffel Vandoorne. Will Stevens ha aprofitat l'abandonament de Arthur Pic, i ha quedat tercer.

Per: Andreu Rius i Riu

Magnussen ha fet una gran sortida, allunyant-se de Stoffel Vandoorne,  Arthur Pic i Will Stevens, els seus màxims rivals.

Quan havien passat 4 voltes des de la sortida, els pilots començaven a entrar a canviar pneumàtics.

Més tard ho ha fet el belga, Vandoorne. Amb això el de AV Formula, Arthur Pic és posava líder a la 2a cursa de la Formula Renault 3.5.

Res ha canviat fins que el rus, Daniil Move ha hagut d'abandonar a causa d'uns problemes mecànics.

Poc desprès, Pic, es parava a boxes a canviar les gomes i el líder de la cursa passava a ser el de Lotus, Marco Sorensen, segon era Matias Laine i tercer Nico Müller. Tots ells encara no havien passat pel Pit-Line.

Els pilots que no havien parat, començaven a parar quan ja havien passat 25 minuts des de la sortia.

Kevin Magnussen, tornava a posar-se al cap davant de tots, i començava a trobar-se pilots en volta perduda. Vandoorne tornava a col·locar-se en segona posició mentre Will Stevens el seguia de ben aprop aprofitant el rebuf del monoplaça del de Fortec Motorsports.

L'alemany Nico Müller i de International Draco Racing era 4t. Nato, compatriota del líder era l'últim del “top 5”.

Alguns conductors, ja començaven a fer la segona parada obligatòria a boxes.

Pic abandonava quan només quedaven 6 minuts més una volta.

Tot això passava mentre els primers de la cursa, no és deixaven avançar.

Al final res canviava i Magnussen el campió, és proclamava guanyador de l'última cursa de la temporada, seguit de Vandoorne i Stevens.