We don't miss anything!


Magnussen fa d'avui el seu millor dia a la F1

2013-07-17 18:19

per: Arnau Viñals Vendrell

Embedded image permalink

Matí tranquil a Silverstone, amb només una bandera vermella que no ha esta produïda per cap monoplaça sinó per l’entrada del cotx d’auto rescat al circuit, on el perquè de la seva entrada no es sap.

Els equips han pogut aprofitar el dia, perquè a Silverstone ha fet sol i caloreta., on els equips han aprofitat per realitzar majoritàriament proves aerodinàmiques com Davide Rigon (Ferrari), Nicolas Prost (Lotus) que per cert, també correrà el divendres després de la decisió de Lotus de no fer participar a Kimi Raikkonen el últim dia (a Red Bull amb Webber igual, al seu lloc hi haurà Ricciardo), o Daniel Juncadella també ha fet proves aerodinàmiques encara que ha patit una fuita d’oli en un radiador, en el seu debut amb un fórmula 1. Robin Frijns amb Sauber, ha fet comprovacions als reglatges del cotxe.

En clau resultats, Calado (Force India) ha estat qui més estona ha estat al davant durant el matí, un britànic que és la primera vegada que puja a un fórmula 1 on ell s’ha centrat més en fer tandes llargues.

Cal dir també, que els equips estan als antics edificis de box, i no pas al edifici nou anomenat “The Wing”, i que Pirelli ha portat 3 jocs de pneumàtics durs, 2 de mitjans i dos de prototip durs, tots amb la forma i estructura del 2012 però amb compost de 2013.

Els resultats del matí doncs han estat els següents: Calado, Da Costa, Frijns, Prost, Rossi, Rigon, Cecotto, Ellinas, Magnussen, Juncadella.

Al migdia, Magnussen (Mclaren) ha aprofitat la poca activitat a pista per fer una tanda força llarga. Recordar també que a Marussia el cotxe se’l han intercanviat Ellinas per Chilton i a Force India, Calado per Di Resta, en tots casos per provar el nous pneumàtics Pirelli prototip.

També a la tarda a Ferrari han seguit amb les proves aerodinàmiques.

En resultats, Magnussen després de fer moltíssimes voltes, marcava el millor temps de la sessió del dia seguit de di Resta, Da Costa, Calado, Juncadella, Cecotto, Frijns, Prost, Rigon, Rossi, Ellinas, Chilton.

—————

Retorna