We don't miss anything!


Magnussen i Vandoorne en la recta final

2013-09-09 12:12

Les World Series arriba aquest cap de setmana al Hungaroring per disputar la vuitena cursa de la temporada, en la que Kevin Magnussen de l'equip Dams i Soffel Vandoorne del Fortec Motorsport arriben a la recta final del campeonat, per disputar-se el mundial de pilots.

Escrit per: Eric Calduch

La Formula Renault 3.5 torna a l'acció enfocant cap al final del campeonat a falta de quatre curses pel final. La primera d'elles aquest cap de setmana al Hungaroring, on després de la punxada de punts de Vandoorne (Fortec Motorsport) a la passada cursa al Red Bull Ring, vol recuperar distancia respecte el seu company al McLaren Driver Development Programme, Kevin Magnussen que amb el seu Dams s'escapa a la general amb 27 punts d'avantatge. El danès pot escapar-se a la general si aquest cap de setmana, agafa una bona quantitat de punts en el Circuit on l'any passat va perdre la victòria a l'ultima volta. 

Will Stevens (P1 by Strakka Racing) vol continuar la gran regularitat aconseguida des de la segona cursa d'Spa, ja que des d'aleshores ha puntuat en totes les curses dels dos Grans Premis següents. El protegit de Caterham vol seguir la ratxa i mantenir el tercer lloc de la general, amb una altre bona actuació, en el circuit on va fer el seu primer podi a la Formula Renault 3.5. Pel que fa Nigel Melker (Tech 1 Racing) intentarà donar caça a Stevens, amb un altre podi o victòria després d'aconseguir-ne quatre en les sis curses passades. 

Antonio Felix da Costa (Arden Caterham) si juga molt en aquesta cursa i les següents. El portuguès està sota la mirada dels observadors de Red Bull Team Junior, i depèn les actuacions que aconsegueixi podria donar el salt l'any vinent a la Formula 1 en mans del Toro Rosso. Da Costa ara per ara és cinquè a la general, i busca grans resultats aquest cap de setmana per poder superar a Stevens i Melker per situar-se tercer. Aquests tres pilots tenen difícil alcançar els dos líders, però si aconsegueixen un cap de setmana perfecte en alguna de les curses que falten, podrien posar-se de nou a la lluita pel títol.

Marco Sorensen (Lotus) intentarà fer un gran cap de setmana, com el del Red Bull Ring en el que es va adjudicar una doble victòria, el de Lotus vol alcançar als tres de davant per posar-se al top tres de la general. Per darrere Nico Müller (International Draco Racing), Arthur Pic (AV Formula) i el rus Sergey Sirotkin (ISR) intentaran batir-se en la vanguardia després de varies oportunitats perdudes en els últims meetings. 

Ja acabant William Buller (Zeta Corse) intentarà confirmar els progressos de l'escuderia italiana juntament amb Carlos Sainz Jr. (Zeta Corse), que torna a la competició despres de córrer a Mònaco i Spa. El madrileny i el seu company intentaran aconseguir uns bons punts al igual que els dos Carlin de Huertas i Jaafar, i el ISR de Christopher Zanella. 

El DRS serà clau en les curses al traçat hongarès ha causa dels pocs punts d'aquesta pista tant lenta i amb tant poques rectes. Emocionant cap de setmana el que ens espera a les World Series by Renault.

—————

Retorna