We don't miss anything!


Magnussen el primer en repetir pole aquest any

2013-06-01 12:40

Kevin Magnussen s'ha emportat la posició preferent per la primera cursa de la Formula Renault 3.5 Series a Bèlgica.

per: Arnau Viñals Vendrell

En una sessió que ha estat reduïda de 30 minuts a 20 a causa del retard provocat per la boira baixa que regnava al Circuit d’Spa-Francorchamps, Bèlgica, els pilots havien de retocar les seves estratègies de classificació, amb els 10 minuts retallats. El primer intent de volta ràpida,  Magnussen (DAMS), Move (P1 by Strakka Racing), Jaafar (Carlin), Nato (DAMS) i Müller (International Draco Racing) encapçalaven la classificació per damunt dels altres. A la següent volta,  Magnussen conservava la posició preferent però Vandoorne s’apropava al danès que va fer els dues pole position aquí l’any passat, el belga es col·locava segon. A falta de sis minuts, Arthur Pic (AV Formula) es ficava primer per molt poc i, era l’únic juntament amb Magnussen, que aconseguia baixar dels dos minuts.

Com que ningú s’havia aturat a box, els temps ja no milloraven amb aquest pneumàtics, però Magnussen que si ho havia fet millorava el seu temps un segon i es ficava altre cop a la Pole.

Amb la bandera de quadres, Magnussen s’enduia la posició preferent, seguit de Antonio Félix da Costa (Arden Caterham) i Jazeman Jaafar.

—————

Retorna