We don't miss anything!


Magnussen aconsegueix la pole a Hongria

2013-09-15 10:10

Pole Position per Kevin Magnussen després de fer una increïble volta al traçat Hongarès del Hungaroring durant la segona classificació de la Formula Renault 3.5 on només l’ha fet front Félix da Costa.

per: Arnau Viñals Vendrell

Tot el contrari d’ahir, avui el sol ha aparegut a la classificació per a la cursa 2 i tots els pilots excepte Arthur Pic (AV Formula) han espavilat a sortir a pista. Pic ha sortit una volta més tard.

A la primera volta ràpida completada, Kevin Magnussen (Dams) liderava amb molta distància respecte Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport). En canvi a la següent, Melker (Tech 1 Racing), Buller (Zeta Corse)i Da Costa (Arden Caterham) es col·locaven al capdavant. En aquell instant, WIll Stevens (P1 by Strakka Racing) provocava una bandera groga, aturant-se just abans d’arribar al pit lane i el seu temps era eliminat, fet que ha provocat que els altres pilots durant dues voltes no milloressin els seus temps.

Amb la bandera verda i 18 minuts pel final, Magnussen, Vandoorne i Melker tornaven al davant de la classificació i els temps tornaven a baixar. A continuació, a la meitat de sessió, els pilots començaven a aturar-se, amb un Arthur Pic liderant la classificació quan regnava el silenci al Hungaroring amb 12 minuts restants.

Un cop realitzat el canvi de pneumàtics usats per uns de nous per tal de millorar els temps dels pilots, tot i això els pilots han “esguerrat” una volta ràpida per tal d’escalfar les gomes. Un cop escalfades, Magnussen feia una volta increïblement ràpida i es col·locava primer seguit de Da Costa i el seu compatriota Marco Sørensen (Lotus). Vandoorne després intentaria superar el seu rival però no podria, el temps del de Dams era massa bo.

Finalment posició preferent per Kevin Magnussen seguit de Da Costa, Vandoorne, Sørensen, Pic, Negrao, Buller, Müller, Huertas i Melker tanca el top 10. Sirotkin (ISR) ha estat dotzè, error d’estratègia, Sainz (Zeta Corse) tretzè i Stevens haurà de remuntar sortint últim.

—————

Retorna