We don't miss anything!


Ma-con, ThreeBond amb T-Sport i URD Rennsport s'ho miren amb impotència

2013-07-03 19:05

El jove Lucas Wolf (URD Rennsport) va aconseguir assegurar un podi per al seu equip però per altre banda, els equips Ma-con i ThreeBond amb T Sport, van haver d'abandonar els circuits amb les mans buides, tractant de podis.

Per:  Andreu Rius i Riu 

Sven Müller, el 21-anys d'edat i alemany va començar la temporada amb grans expectatives, però no va poder fer res. Ell però és va esforçar i va demostrar les seves qualitats en acabar quart en tres curses, i està a l'espera del seu primer podi.

En temporada de descans, Müller s'ha establert al camp, molt competitiu i té la novena posició en el campionat.

En conjunt, els 10 primers llocs estan ocupats per pilots de sis equips diferents: tres conductors de Prema, un parell de pilots per Carlin i un altre per Fortec Motorsports. Els altres llocs són per a conductors de  Mücke Motorsport, Eurointernational i Ma-amb.

 

André Rudersdorf (ma-amb), company d'equip de Sven Müller, va acabar desè a Brands Hatch i té molta confiança pel que fa a la segona meitat de la temporada.

 

ThreeBond amb T-Sporttambé tenia grans expectatives pel que fa a la temporada 2013. Després de tot, William Buller (Fortec Motorsports, prèviament a Threebond amb T Sport) va dominar les dues proves de pre-temporada. Però l'equip, que és l'únic que depèn d'un motor de ThreeBond-Nissan, va trobar problemes, especialment en les sessions de qualificació.

Per tant, el millor resultat obtingut fins ara és un quart lloc.

Mentrestant, el jove de 20 anys d'edat britànic va deixar l'equip per unir-se Fortec Motorsports. L'esquadra britànica només va estar representada per Richard Goddard, al Red Bull Ring.

El de 20 anys d'edat, australià que està competint amb una llicència britànica, vol arribar ja, als punts en la segona meitat de la temporada.

Lucas Wolf (URD Rennsport) ja ha aconseguit arribar en zona de podi, encara que no o ha tingut del tot fàcil, va quedar 3er al Red Bull Ring.


La quarta i última revisió se centrarà en els èxits dels equips, Van Amersfoort Racing, Double R Racing, Romeo Ferraris i Jo Zeller Racing. Aquesta revisió s'analitzarà a fons, el paper que han tingut en aquest campionat dominat per l'italià Rafaele Marciello

—————

Retorna