We don't miss anything!


Màrquez arriba a Indianàpolis com l'enemic a batre

2013-08-16 21:16

El campionat mundial de motos, arriba als Estats Units, a Indianapolis.

Després de les llargues vacances d'estiu, Moto GP es torna a posar en marxa. Els equips han realitzat modificacions a les seves motos, amb l'objectiu d'atrapar al líder del mundial Marc Màrquez.

Tot i ser novell a la cilindrada alta, el pilot català no ha necessitat adaptar-s'hi, ell competeix pel Mundial

Les caigudes de Pedrosa i Lorenzo, que els han fet perdre punts, i el seu excel·lent pilotatge, situen el de Repsol Honda líder del mundial, en una posició immillorable per afrontar la segona meitat del campionat que ell afronta amb més il·lusió que mai.

Per: Gerard Rius

Els catalans de Repsol Márquez i Pedrosa, han fet bons temps i han consolidat la seva superioritat de la moto. Els seus mecànics, han fet una gran feina en la moto, millorant els seus punts dèbils.

Marc Màrquez, ha liderat la prova marcant una bona volta inicial, poc per sota del minut i quaranta (1:39.502) seguit de poc pel seu company d'equip, a tan sols cinc centèssimes.

Lorenzo per la seva part, ha estat constant, seguint de prop els líders mantenint les primeres posicions durant la major part de la prova. Finalment, ha acabat quart, i enfoca amb ganes les qualificacions de demà, que poden ser-li útils de cara a la cursa de diumenge.

Bradl i Crunchlow, han estat perseguint als líders de prop però sense opció d'atrapar-los, mmostra de la superioritat dels equips de Repsol i Yamaha, que han realitzat molt bones millores a les seves motos, amb l'objectiu d'assolir el campionat mundial.

Tot i no ser transcendental de cara al mundial, els lliures d'avui han servit per agafar-li sensacions a la pista i per provar les noves peces desenvolupades pels equips aquestes vacances.

Màrquez, segueix mostrant un domini aclaparador, ha assolit les dues voltes més ràpides del dia amb només dues aparicions a la pista.

La qualificació de demà es preveu incerta, però si s'ha d'apostar per algú, aquest algú és Marc Màrquez.


 

—————

Retorna