We don't miss anything!


Màrquez, sense rival

2013-08-17 21:04

La qualy d'avui no ha tingut color. Màrquez ha demostrat que és el més ràpid fent miques el rècord del circuit 1:37.9 . A la primera línia l'acompanyen Lorenzo, que s'ha mostrat satisfet amb el segon lloc i Pedrosa, que demà sortirà a per totes.

Per: Gerard Rius

La Q1 ha estat tranquil·la, sense sorpreses majúscules, els favorits no han tingut problemes per accedir a la següent ronda, marcant bons temps inicials. S'ha de destacar la volta ràpida que ha fet Edwards, amb un temps de 1:40.328, que li ha permès passar com a primer classificat a la Q2, però no amb una superioritat com la dels lliures, Ianonne l'ha acompanyat en segona posició a menys de dues dècimes.

El català Espargaró, ha sortit a fer dues voltes amb dolor a les mans, causat per una caiguda anterior, cosa que li ha impedit rendir al seu màxim nivell. Malgrat els seus esforços per obtenir una de les posicions classificatòries, no ha pogut accedir a la Qp2, per només dues centèsimes.

Qui tampoc ha pogut classificar-se a la segona ronda ha estat Ben Spies, que ha patit una forta caiguda que l'ha deixat amb una contusió a l'espatlla i l'hi impedirà disputar la cursa de demà, el GP d'Indianapolis. 

 

La segona sessió, ha estat disputadíssima amb una lluita increïble per assolir la pole. Marc Màrquez, era el pilot a batre, havia marcat la volta ràpida a totes les sessions de lliures.

El primer a sortir a la batalla, ha estat Lorenzo, amb un objectiu complicat, sortir des de la pole. Ha començat amb les piles carregades, i molt, ha marcat un bon 1:39.4, que no li ha servit de res, Marquez, ha tornat a mostrar la seva superioritat marcant un 1:38.4 (rècord del circuit) que a falta de 10 minuts el col·locava líder, seguit de Lorenzo i Crutchlow, els dos a més d'un segon.

El català Pedrosa, ha estat discret, ha estat tercer, sense destacar massa.

Màrquez, no es conformava amb el temps anterior i ha seguit volant per la pista, seguint la dinàmica del cap de setmana, fent cada cop més bons temps. Aquesta vegada ha clavat ni més ni menys que un 1:37.9, així fent miques el rècord de la pista, però no liderava en solitari, a 5 dècimes tenia a un Lorenzo que, per molt que s'esforçava, veia com Màrquez marcava grans temps.

La sessió classificatòria no ha tingut color, Màrquez ha assolit la pole sense rival, Lorenzo ha estat segon a 4 dècimes i la primera línia la tanca Pedrosa, que ha acabat a 5 dècimes del seu company d'equip.

La segona línia la ocupen el britànic Crutchlow, Bautista cinquè i Hayden sisè, tancant la segona línia.

 

—————

Retorna