We don't miss anything!


Lynn fitxa amb Carlin com a pilot jove de Red Bull a la GP3

2013-12-18 16:44

El recentment anunciat nou pilot junior de Red Bull, Alex Lynn, fitxa per l’equip Carlin de GP3 pel 2014. Lynn, recordem, és el guanyador del Gran Premi de Macau de Fórmula 3 d’aquest any, debutarà a la GP3.

per: Arnau Viñals Vendrell

Lynn seguirà els passos d’altres pilots joves de Red Bull que ja han passat per la categoria com és el cas d’António Félix da Costa o del campió del 2013, Daniil Kvyat.

 

Lynn, puja a la GP3 amb 20 anys després de dos anys amb èxits a la F3. El britànic ha expressat la seva alegria dient: “ Estic molt orgullós de formar part del equip de joves pilots de Red Bull i també de ser pilot a Carlin a la GP3, és una gran oportunitat per la qual estic apunt per fer-ho el millor possible”.

 

A tot això Trevor Carlin ha afegit: “Estem molt orgullosos de que Red Bull Junior Team entri amb nosaltres amb la primera temporada de l’Alex, i ja estem preparant-nos molt fort per l’inici del campionat. L’Alex és un pilot molt ràpid amb l’actitud exacte per el repte d’aconseguir el campionat de la GP3 el seu primer any.”

 

—————

Retorna