Lynn fitxa amb Carlin com a pilot jove de Red Bull a la GP3

2013-12-18 16:44

El recentment anunciat nou pilot junior de Red Bull, Alex Lynn, fitxa per l’equip Carlin de GP3 pel 2014. Lynn, recordem, és el guanyador del Gran Premi de Macau de Fórmula 3 d’aquest any, debutarà a la GP3.

per: Arnau Viñals Vendrell

Lynn seguirà els passos d’altres pilots joves de Red Bull que ja han passat per la categoria com és el cas d’António Félix da Costa o del campió del 2013, Daniil Kvyat.

 

Lynn, puja a la GP3 amb 20 anys després de dos anys amb èxits a la F3. El britànic ha expressat la seva alegria dient: “ Estic molt orgullós de formar part del equip de joves pilots de Red Bull i també de ser pilot a Carlin a la GP3, és una gran oportunitat per la qual estic apunt per fer-ho el millor possible”.

 

A tot això Trevor Carlin ha afegit: “Estem molt orgullosos de que Red Bull Junior Team entri amb nosaltres amb la primera temporada de l’Alex, i ja estem preparant-nos molt fort per l’inici del campionat. L’Alex és un pilot molt ràpid amb l’actitud exacte per el repte d’aconseguir el campionat de la GP3 el seu primer any.”